Elitélendő, ha hegy harminc éves nő háztartásbeli?
"Nyilván sok értele van egy anonim fórumon vadidegen embereket győzködni, hogy ki mennyit keres, de ha nagyon szeretnéd küldök bankszámlakivontatot:)) Bár már valszeg a válasz kész van rá, hogy fotóbolt."
Küldd. De ne ám a férjedét :D Aztán legyen rajta kiemelve légyszi amit a bejárónőnek adsz.
"Aki azt mondja, hogy egy háztartást vezetni az "láblógatás", az próbálja ki egyszer 1 hétig, hogy egy 4 tagú családra minden nap főzni, bevásárolni, mosni, egyszerűen csak rendet tartani, intézni a gyerekek ügyeit, intézni a hivatalos ügyeket, stb. az simán felér egy napi 8 órás állással, sőt."
Telllljesen okénak tartom a dolgot, ha 4 tagú családról van szó. Azonban lehet hogy elsiklottál a tény fölött: a kérdezőnek nincs gyereke, és a férje is havi 10 napot van otthon.
51: Jó majd ha lesz egy kis időm, megcsinálom paintben a kitakarást és átküldöm. Mondjuk ettől még nyugodtan be fogod ide írni, hogy nem is küldtem semmit.
A férjemét nehezen tudnám, mert az vagyok én:))
Bejárónőt meg nem átutalással fizetünk:D
Szerintem tök jó dolog, hogy ezt megtehetitek. Ha nektek így jó akkor másnak nincs köze hozzá.
Ha egy nő mondja ezt akkor sokan nekiesnek. Na de mi van ha ugyanezt egy férfi is mondja, hogy nekik ez így tökéletes?
Beszéltem már millió felett kereső férfival aki azt mondta, hogy nekik úgy jó ha feleség otthon van. Pedig előtte a felesége is keresett 300 körül.
54:
Hol írtam én, hogy az én asszonypajtásom otthon ücsörög? Szerintem nagyon elvesztetted valahol a fonalat:)))
Kárriert épít, mert még nincs gyerek.
"Hol írtam én, hogy az én asszonypajtásom otthon ücsörög? Szerintem nagyon elvesztetted valahol a fonalat:)))
Kárriert épít, mert még nincs gyerek."
De akkor mi a lópéniszért példálózol saját magaddal, ha egyszer semmilyen párhuzam nincs közted és a kérdező között?
(47-es vagy) - Amiről én beszélek, az nem az anyagi oladala a kérdésnek, hanem a szellemi. Nem azt mondom, hogy nem hasznos, ha "otthon minden rendben van", de én nem tudok mit kezdeni egy olyan nővel, aki nem vágyik a napi szellemi kihívásokra. Márpedig a takarítás meg a sütés-főzés nem teljesen az.
És igen, 32 éves férfiként nekem pl. nem derogál, hogy a saját ingeimet én vasalom ki, soha nem várnám el a páromtól, hogy ezt helyettem csinálja meg munka helyett. Meg a mosogatószivacstól sem rohadt még le a bőr a kezemről soha és a fakanál sem törte még fel soha a tenyeremet. Hagyjuk már ezt a hülye szöveget, hogy "hamamegyek fáradtan, ezért legyen kinyalva a s_eggem".
Én összegezve csak annyit mondok, hogy az a nő, akinek ez kényelmes, annak az IQ szintjével én nem tudok mit kezdeni...
Elitélendő, ha hegy harminc éves férfi háztartásbeli?
Azok a nők akik nagyon örülnének annak, hogy napi pár óra főzőcskével és takarítással letudnák a heti 40 órás munkát, mennyire örülnének neki, ha egy fizetésemelésük után a férjük azzal állna elő, hogy akkor innentől kezdve ő felmond, mert háztartást vezet és kipihenten várja a feleségét? :D
57:
"De akkor mi a lópéniszért példálózol saját magaddal, ha egyszer semmilyen párhuzam nincs közted és a kérdező között?"
Megint félrement, hol példálóztam magammal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!