Fizetetlen munka vagy háztartásbeli-lét?
Sajnos nincsen munkám, csak a háztartást látom el. (A sokak által gyűlölt htb lét, igen)
A párom egy rendezvényszervező cégnél dolgozik. Mondta, hogy mivel új a cég, nem tudnak nekem is fizetett állást adni, de ha nagyon ragaszkodom hozzá, bent lehetek náluk az irodában, takarítani meg kávét főzni, de ingyen.
Elvállalnátok, vagy inkább a htb lét?
(Fizetett munka még a láthatáron sincs)
Miért?
pedig az állami rendezvényszervező munkakör majdnem,hogy lottó ötös.
unokahúgom egy ideje csinálja ez a munkakör-
11kor bemegy,1ig fészezik,elmennek ebédelni,aztán netezik híreket olvas,majd elmennek a cég ingyenes konditermébe edzeni,lezuhanyoznak és 4 óra vége a melónak.
havi 4 kiló,egy évben 1 rendezvényt kellett megszervezni a főnök szülinapját.
mindezt az adófizetők pénzéből,ezért jó egy állami cégnél dolgozni,nem kell felmutatni a világon semmit.
maradj otthon és töltsd hasznosan az időt,ne legyél bereccsent morgós antiszoc.
járj el edzeni,szerezz,tanulj hasznos képességeket edzésen,tanfolyamon.
Szerintem maradj otthon. Ott senki sem ugráltat. A férjed biztosan dolgozik valamit, így őt nem zavarnád a jelenléteddel. Otthon is takaríthatsz és főzhetsz kávét, az legalább a tiéd és hasznosnak fog tűnni.
Átérzem a helyzeted, nálunk is hasonló a helyzet, csak sokkal rosszabb ... a gyerekek miatt.
44F
Szerintem fogd fel ezt valami furmányos előszűrésnek; ha elvállalod, ostoba vagy, és hülyéknek nem fognak fizetni később sem. :)
A htb is lehet kellemes, járj ki sokat, legyél csinos, érezd jól magad. Közben ha dolgozni akarsz, nézelődj állások (FIZETETT állások) után. A férjed munkahelye meg csak fizessen annak, akivel a mocskukat akarják pucoltatni maguk után.
nem kellett terpesztenie:)
azt a barátnője csinálta,aki szerezte a melót,ő feleségül is ment a vén fa-sz főnökhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!