Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha háztartásbeli lennél,...

Ha háztartásbeli lennél, dolgoznál ingyen?

Figyelt kérdés

Eddig háztartásbeli voltam. Nem élünk túl jól, ezért nincsenek háztartási gépeink (mosógép,mosogatógép), mindent kézzel csinálok. Kaptam munkát, egy cégnél dolgozom fordítóként 3-4 nyelven. Mivel nemrég indult, és csak asszisztens vagyok (a párom szerzett be), így az elsö két hónapot ingyen dolgozom, utána kapok fizetést. Imádom a munkám, csak ígyis az enyém maradt a háztartás, meg mellette még 3 nyelvet tanulok (azon kívül, amiken dolgozok).

Így is háztartásbelinek számítok?

Dolgozok, csak épp nem fizetnek még

2014. szept. 8. 16:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
jól bepaliztak, hogy 2 hónapot ingyen dolgozol. 2 hónap múlva meg valószinű el fognak küldeni.
2014. szept. 8. 16:29
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
és hol dolgoznak rajtad kivül ingyen,főleg 2hónapig?Ingyen biztos nem senkinek még 1 percet sem!Igen átverős szaga van ennek.Résen legyél!
2014. szept. 8. 16:31
 3/22 anonim válasza:
76%
Munkaszerződésed van? Gondolom, azt nem adtak, ez sajnos, fekete munka és megvan a veszélye, hogy bepaliznak. NEM dolgoztathatnak senkit sem ingyen.
2014. szept. 8. 16:31
 4/22 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon kamu szaga van. Ingyen ne csináld.
2014. szept. 8. 16:32
 5/22 anonim ***** válasza:
62%

Soha. Azt szokták mondani, hogy "Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen". Ne dolgozz ingyen, mert megbánod, csak bepaliznak és pitiztetnek. (Én már szívtam meg ilyen "állást".) Ha dolgozol, akkor fizessék meg!

Ha ilyen jó vagy a nyelvekből, akkor miért htb-ként fonnyasztod el magad és a képességeidet? Miért nem lépsz le külföldre?

2014. szept. 8. 16:33
 6/22 anonim ***** válasza:
17%
En háztartásbeli vagyok, mellette pedig önkéntes munkát végzek. Később sem fogok érte fizetést kapni, ez mindig önkéntes lesz. Te jelenleg mondhatod azt, hogy fizetes nelkuli gyakorlaton vagy.
2014. szept. 8. 16:34
 7/22 anonim válasza:
63%
Jótékonysági munkát végeznék, ha lenne rá indíttatásom. Vagy gyakornoki állást vállalnék el ingyen, olyan területen, ami érdekel (tehát mintegy hobbiból) de akkor nem is várnám el, hogy később alkalmazzanak. Ilyenek.
2014. szept. 8. 16:34
 8/22 anonim ***** válasza:
64%

minek voltál htb ha nincs egy csesezttt mosógépetek se?????

ingyen munka - röhögök!

am ha melózol akkor párod is szépen besegít otthon, ez így megy!

2014. szept. 8. 16:36
 9/22 A kérdező kommentje:

Nemrég költöztünk külföldre, ezért nincs még semmink. A cég a párom ismeröséé, megbízható. Szerzödésem 2 hónap múlva lesz, nevezhetjük gyakorlatnak a jelenlegi állapotom.

A fordítás és a nyelvtanulás a hobbim, azért is vállaltam el.

2014. szept. 8. 16:39
 10/22 anonim válasza:
76%
Ha tényleg megbízható cég és szereted csinálni, én is elvállaltam volna a helyedben. Jobb, mint ki sem mozdulni egész nap, legalábbis én egy idő után nagyon unom.
2014. szept. 8. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!