Ha háztartásbeli lennél, dolgoznál ingyen?
Eddig háztartásbeli voltam. Nem élünk túl jól, ezért nincsenek háztartási gépeink (mosógép,mosogatógép), mindent kézzel csinálok. Kaptam munkát, egy cégnél dolgozom fordítóként 3-4 nyelven. Mivel nemrég indult, és csak asszisztens vagyok (a párom szerzett be), így az elsö két hónapot ingyen dolgozom, utána kapok fizetést. Imádom a munkám, csak ígyis az enyém maradt a háztartás, meg mellette még 3 nyelvet tanulok (azon kívül, amiken dolgozok).
Így is háztartásbelinek számítok?
Dolgozok, csak épp nem fizetnek még
Nem élünk túl jól, ezért nincsenek háztartási gépeink
VS
Nemrég költöztünk külföldre, ezért nincs még semmink
kicsit belezavarodtál! :D
Mindkettö igaz.
Nemrég jöttünk ki, és nem megy még jôl
" az elsö két hónapot ingyen dolgozom, utána kapok fizetést." Ez le van írva papíron, hogy X ideig dolgozol, ebből 2 hónapot ingyen? Nekem ez nagyon gyanús.
Mellesleg ha ennyi nyelvet beszélsz, taníts otthon. A vaterán fillérekért vehetsz használt gépeket, nem kéne kézzel mosnod a 21. században.
5 nyelv és most még 3at tanulsz?
8 nyelvvel itthon nem találtál semmi tolmács munkát? szívem, ekkora kamu, hogy dől a a fal!
Ne haragudj kedves kérdező, de nem vagy teljesen "normális".
4 nyelven beszélsz, + 3-at tanulsz, és ingyen akarsz dolgozni? nem igaz, hogy nem találsz másik munkát!
Nem éltek jól és háztartásbeli vagy? Nem értem én ezt. És azt sem, ga dolgozol, akkor miért Rád maradna a háztartás.
Micsoda férjed van neked?
Ha ennyire szarul élnénk, hogy még mosógépre sem telik, akkor iparkodnék dolgozni - méghozzá pénzért - hogy javuljon a helyzet.
Ezt az első 2 hónapot nem fizetik, a többit igen a kutya sem veszi be. Ezt úgy hívják, hogy feketemunka.
Azzal meg tudod kit hülyítsél, hogy 4 nyelvtudással nem kapsz rendes munkát! Én 2-t beszélek felsőfokon, 3-at középfokon, és loholnak az ember után a munkáltatók bizonyos ágazatokban. Ráadásul nem gyengén meg is fizetnek, ha tényleg tudsz az adott nyelven, lehetőleg szaknyelven is! Szóval ez úgy kamu, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!