Mi a véleményetek arról, hogy ha valaki két kiskamasz gyerekkel háztartásbeli?
Lusta és szánalmas az én szememben.
Én megértem, ha valaki kisgyerekek mellett otthon marad, főleg, ha 2-3 évre érkezik a második. Óvodáig bőven otthon lehet maradni.
De utána mit csinál? A gyerekek az iskolából du. 4-kor érnek haza, addig meresztgeti a popókáját, nézi a szappanoperát, összeüt egy moslék pörköltet? És ezt minden egyes nap? Na ne.
Az ég világon nincs annyi házimunka - hacsak nem egy farmon élnek 20 állattal meg x hektár földdel - hogy azt akár 4 órában csinálhassa egy nap otthon...
Van olyan ember, akinek csak rossz vonásai vannak, nincs benne semmi jó? vagy van benne valami jó is?
Semmiképp NE akarjátok "meggyőzni" rábeszélni a férjet. Abból csak nagy bajok lehetnek... Felnőtt, az ő életét ő irányítja.
Az önmagában nem minősíti az embert, hogy háztartásbeli, ha az mindkét szülőnek megfelel így. Van olyan férj, aki kiegyensúlyozottabb így, hogy a nő megteremti neki a tökéletes otthoni fészket és örömmel tartja el az egész családot, s van olyan nő, akit a család gondozása kielégít. Miért lenne alávalóbb munka egész nap takarítani, főzni, kertészkedni, mint egy pénztárban ülni, netán épp másokra takarítani?
A lényeg azon van, hogy azoknak, akiket a helyzet ténylegesen érint, megfelel-e így. Nem a szomszédok, rokonok, ismerősök véleménye számít, a miénk itt a GYK-n meg aztán pláne nem. Élje mindenki az életét, ahogy akarja, magánügye.
Kedves kérdező!
Te kije vagy annak a hölgynek? Jóakarója? Anyósa?
Elég nagyok a gyerekek. Szeencsére ahogy írod egészséges az anya.
Igazán elmehetne melózni.
Képesítést mit szerzett a gyerekek előtt? Miért nem tanul valamit, ideje lenne rá.
De az is igaz ne m mondjuk meg, mit csináljanak.
" Miért lenne alávalóbb munka egész nap takarítani, főzni, kertészkedni, mint egy pénztárban ülni, netán épp másokra takarítani?"
Igen csak aki a háztartásbeli munkáját sem végzi el, az igenis semmirekellő. Elolvastad a kérdést nem takarit nem tanul a gyerekkel csak van egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!