Háztartásbeli anyák! Ti mivel foglaljátok el magatokat, hogy ne fásuljatok bele a monoton mindennapjaitokba? Nem érzitek úgy, hogy teljesen feleslegesesek, semmirekellők vagytok? ( Én igen. )
Nem vagy semmirekellő!Gyereket nevelő ,otthont fenntartó családanya vagy! Kell ennél több? :)
Ha nagyon akarsz valami hasznosat csinálni akkor képezd magad tovább,menj el esti suliba ha eltudsz vagy levelezőre,könnyen tudsz hobbit találni csak körbe kell nézni a neten,esetleg begooglized azt hogy kreatív és nézd meg hátha kidob olyat ami tetszik és otthon is tudod csinálni.
De igen, a végén úgy érzetem. Ezért visszajöttem dolgozni. Jó döntés volt.
Úgy 1,5 évet voltam itthon, miután a kisebbik is oviba került. Az első időkben sokat volt itthon betegen sajnos.
Aztán napközben főztem, rendben tartottam a lakást, eljártam tornázni. Elkezdtem egy tanfolyamot, amikor annak vége lett, akkor jöttem vissza dolgozni.
ha így érzed, akkor mi tart vissza, hogy visszamenjél dolgozni?
látszik, hogy ez neked nem megfelelő így, változtass!
#3 vagyok, és meghalt a gyerekem!
Szégyelld el magad, hogy a gyerekeid mellett magányosnak érzed magad!!!
És miért nem próbálsz elhelyezkedni? Főiskolád van ezek szerint, illetve nyelvvizsgád is, nem tudom merre éltek.
Ha nekem nem volna jó úgy ahogy élek, akkor próbálnék változtatni rajta. Miért érzed magad semmirekellőnek? Ezt érezteti veled valaki?
jaj szóval beleuntál a tutiba
más összetenné a kezét, te meg unatkozol
vagy arra is tennék pénzt, hogy a párod seggét is ki kell törölni, aztán ha dolgoznál akkor talán neki kéne is vmit csinálni otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!