Háztartásbeli anyák! Ti mivel foglaljátok el magatokat, hogy ne fásuljatok bele a monoton mindennapjaitokba? Nem érzitek úgy, hogy teljesen feleslegesesek, semmirekellők vagytok? ( Én igen. )
A monoton mindennapokon változtatni elsősorban Te tudsz, hiszen a napi teendőidet Te osztod be és azt is csak Te tudod eldönteni, hogy mivel töröd meg a monotonitást.
Ma, az internet világában megszámlálhatatlan lehetőség van az unaloműzéstől kezdve egészen a komolyabb vállalkozásokig.
Pl itt van egy anyuka, aki egy kis faluban él, tehát messze mindentől, ahol "pezseg az élet". Neveli a 2 két kiskorú gyerekét, amelyikből az egyik még nincs 3 éves. Ezen kívül még annyi mindent csinál, hogy bele lehet szédülni és még meg is él belőle:
Hát alkoss valamit, ha feleslegesnek érzed magad.
Én művészeti iskolába járnék, és festenék, olyat tanulnék ami nagyon érdekel, de nincs haszna itthon (pl. antropológia) nyitnék saját üzletet (gondolom nem véletlen vagy otthon, jól keres a párod).
Barátnőm pl. "otthon van" de igazából ékszereket tervez/gyárt/elad.
Megrendeli az alapanyagot Kínából, megtervezi, megcsinálja.
Ha nem akarsz dolgozni (amit megértek, mert a munka világa sem fenékig tejfel) akkor is tudsz esetleg jótékonykodni.
Pl. állatmenhelyen, vagy idősek otthonában stb. Ez nem egy kötött munkahely, fizetés sem jár érte, de legalább úgy érzed érsz valamit.
Mondjuk nekem nem kell külső megerősítés, hogy értékesnek lássam magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!