Ha háztartásbeli lennél, dolgoznál ingyen?
Eddig háztartásbeli voltam. Nem élünk túl jól, ezért nincsenek háztartási gépeink (mosógép,mosogatógép), mindent kézzel csinálok. Kaptam munkát, egy cégnél dolgozom fordítóként 3-4 nyelven. Mivel nemrég indult, és csak asszisztens vagyok (a párom szerzett be), így az elsö két hónapot ingyen dolgozom, utána kapok fizetést. Imádom a munkám, csak ígyis az enyém maradt a háztartás, meg mellette még 3 nyelvet tanulok (azon kívül, amiken dolgozok).
Így is háztartásbelinek számítok?
Dolgozok, csak épp nem fizetnek még
kérdező! Gondolom mivel 3-4 nyelven beszélsz és még 3 nyelven tanulsz vagy olyan intelligens,hogy felfogod egy ilyen helyre meg más helyekre is önkéntesként szoktak bekerülni. Mivel nem sok a válogatási lehetőség, ide is bedugott a pasid, ha kiválóan végzed a munkádat, ha megüresedik egy hely akkor te leszel az akit felvesznek. Esetedben 2 hónap meló után fizetnek is. Miről maradnál le? Talán a súrolásról?
Szerintem HTB-ként nagyon elszoktál már a munkába járástól, emiatt sem érted ami körülötted most folyik.
Egy ismerősöm 1 évig dolgozott önkéntesként míg megüresedett egy álláshely, pedig gyereke is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!