Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha mindennek emelkedik az ára...

Ha mindennek emelkedik az ára akkor a fizetésem miért nem nő egy fillért se évek óta? Lakás albi rezsi benzin megélhetés átlagbér stb minden nő

Figyelt kérdés

Ha minden nő és dübörög a gazdaság és átlagbér enyni meg anyni és már nem annyi mert több-akor hogyhogy csakis az én bérem marad évek óta annyi?

Egy fillért nem kaptunk évek óta emelésnek.

Minden nő csak ez nem ? Ez hogy van?

2019. jan. 27. 19:01
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

"2 ember akinek segítség kellene miatta megszivja."

de miért is szívja meg hm? Hiszen a trollt azonnal és mindiog és tévedhetetlenül felismerni nemdebár???

Ugye?? Akkor aki meg nem az azt is felismerni ergo nem keverhetik össze őket hiszen a troll az azonnal...... akkor mégse mindig és mégse ... ??

Hm?

2019. jan. 31. 07:55
 42/48 anonim ***** válasza:
57%
Melyik része nem egyértelmű annak, hogy nem MINDENKI ismer fel azonnal? Nem meglepő módon nem mindenkinek van érzéke hozzá, ott meg azonnal bekapcsol az előítélet, hogy megint te vagy a kamu kérdéseiddel.
2019. jan. 31. 09:26
 43/48 A kérdező kommentje:

Kitalálom. Mindenki ugyan nem ismeri fel, de TE, TE aztán igen mindig és azonnal és tévedhetetlenül. te aztán igen, más az nem , de TE:.. te aztán igen.

Eltaláltam?

2019. jan. 31. 10:38
 44/48 anonim ***** válasza:
80%

Aki védi ezt a szerencsétlent, hatalmasat téved.

Egyrészt a válaszolók és kérdezők többségének semmi baja, mint ahogy nekem sem, sikeres, családos ember vagyok. Egyszerűen érdekesnek, szórakoztatónak tartom a másokkal való beszélgetést, egymás problémáinak megoldását. Azzal sincs gond, ha valaki nem konkrét kérdést ír ki, csak elpanaszolja bánatát, sokszor értelmesen el lehet beszélgetni. Olyannyira, hogy több emberrel személyesen is találkoztam már innen, sőt a lakásomba is beengedtem őket a közös érdeklődésünk miatt (másik kategória, akvarisztika, nem szexualitás :D). Szóval én az arcomat is vállalom, ha értelmes a társaság, de persze nem teszem közzé minden ideíró elmebetegnek.

Ez az ember viszont összetéveszthetetlen, pökhendi, lekezelő stílusban ír. Amíg nem ismertem, próbáltam segíteni neki, de az értelmes megszólalásokra csak értelmetlen hülyeségeket válaszol, ha válaszol. Ő nem megoldást keres, nem megnyugvást keres, ő azon szórakozik, hogy provokál. Más meg pazarolja rá az idejét. Ezért nagyon káros, amit csinál, ezért teszi tönkre a fórumot.

2019. jan. 31. 10:54
 45/48 anonim ***** válasza:
57%

# 43

Nem, csak 10-ből 9x. :D

De ennek semmi jelentősége, ártalmas amit művelsz és értelme sincs.

2019. jan. 31. 11:14
 46/48 A kérdező kommentje:

"s értelme sincs."

Sokszor elmondtam már azt hogy TE (vagy más) nem látod azt értelmét az nem jelenti hogy NINCS értelme....

én látom, és ez a lényeg. Midnenki más meg bekaphatja.

erről ennyit.

2019. febr. 1. 07:32
 47/48 anonim ***** válasza:
Azért nem emelkedik mert vége a szocializmusnak, alanyi jogon már nem jár semmi, az jár amiért megdolgozol, annyi jár amennyit érsz a munkaerő piacon, ezen ha akarsz tudsz változtatni, ha nem akkor meg írhatsz ki hetente 100000 kérdést
2019. febr. 1. 07:47
 48/48 anonim ***** válasza:

"én látom, és ez a lényeg. Midnenki más meg bekaphatja.

erről ennyit."

Végre kimondtad amit mi is mondunk. Gratulálok!

2019. febr. 1. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!