Előfordul néha veled is, hogy fizetés előtt egy héttel már szinte üres a zsebed?
Figyelt kérdés
Veled is előfordul néha, hogy szinte már az összes pénzed elfogyott, de még mindig van egy hét a fizetésig? Ha igen miért van ez? Kevés a fizetésed, sok a kiadásod, esetleg nem jól gazdálkodsz a pénzeddel vagy ezek mind együtt?2019. jan. 24. 15:01
1/20 anonim válasza:
A - B <= 0. Ez vajon azért van, mert A <= B, esetleg azért, mert B >= A? Vagy mindkettő egyszerre?
2/20 anonim válasza:
Manapság már nem. Régen, amikor keveset kerestem, a hónap végén már erősen össze kellett húzni magamat. Ma is próbálok spórolni azért, de ma már max. arról kell döntenem, hogy akkor kevesebb megtakarításom lesz-e, de szerencsére "fizikailag" mindig van pénzem.
3/20 anonim válasza:
Volt már nem egyszer persze nyilván nem keresek sokat és ezért mert egyébként tudok spórolni ha akarok!
4/20 anonim válasza:
Régen volt olyan is.
Vettem jó kis tescos zsömlét 3 napra aztán sétálgattam, hogy ne otthon kelljen ülni és teljen a nap :D
Már nincs ilyen mostanában.
5/20 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkivel előfordulhat, hogy kicsit elszámolja magát, túl sok pénzt tesz megtakarításba, de fizetés előtt egy héttel már nem akar onnan kivenni így üres zsebbel próbálja kihúzni.
6/20 A kérdező kommentje:
#1 Poénos vagy nagyon kis kockám, de ezt nem ide kellett volna. Menj kódolj még egy kicsit.
2019. jan. 25. 08:17
7/20 anonim válasza:
#6: ha triviális hülyeségeket kérdezel, akkor előfordulhatnak ilyen válaszok ;)
8/20 A kérdező kommentje:
#7 Sajnálom, hogy neked a nehéz helyzetben lévő emberekkel kapcsolatos kérdések hülyeségek.
2019. jan. 25. 08:52
9/20 anonim válasza:
#8: na, ki vele, mit reklámozol?
10/20 anonim válasza:
Bizony előfordul, nemcsak néha, hanem majdnem minden hónapban. :( Ilyenkor kölcsön kérek valakitől pár ezer Ft-ot, amit a fizetésnapon persze rögtön vissza is adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!