Ha mindennek emelkedik az ára akkor a fizetésem miért nem nő egy fillért se évek óta? Lakás albi rezsi benzin megélhetés átlagbér stb minden nő
Ha minden nő és dübörög a gazdaság és átlagbér enyni meg anyni és már nem annyi mert több-akor hogyhogy csakis az én bérem marad évek óta annyi?
Egy fillért nem kaptunk évek óta emelésnek.
Minden nő csak ez nem ? Ez hogy van?
Nézd, utolsó, nagyon-nagyon sok ember magányos, azért tölti itt az idejét.
Sosem ismernéd be, de te sem azért vagy itt, mert ez a világ legjobb időtöltése.
Akik boldogok, családjuk van, a gyerekkel játszanak ilyenkor, vagy épp a vacsorát főzik, vagy egy baráti társasággal ülnek egy pohár bor mellett, nem azzal töltik az idejüket, hogy a százezredik bér-jellegű kérdésnél röntgenszemmel állítsák, hogy ugyanaz az ember írja ki az összes kérdést.
Tegnap engem is meggyanusítottak ketten, vagy inkább mondom úgy, hogy meggyanusítottatok, hogy én vagyok az az ember. Én meg értelmesen kifejtettem, hogy veletek van a baj, és ez üldözési mánia. A bér, munkaviszony, túlórák, bejelentés, rossz főnök, mind mind olyan dolog, ami munkavállalók százezreit, sőt millióit érinti.
Az, hogy ezekből a témákból születik napi 20 kérdés, egyáltalán nem meglepő, és értelmes ember számára nem ad okot a gyanakvásra.
Ezt kifejtettem a saját kérdésemnél, érdekes módon a két nagyon okos troll el is tűnt. Pedig képzeld, én is pénzügyi kérdést írtam ki. Milyen meglepő, ugye? Az embereket foglalkoztatja, hogy mennyi pénzük van, hogy lehetne több, más mennyit keres, minek mi az oka...
Hihetetlenek vagytok, és amikor minden kérdéshez odaírjátok, hogy gyógyszer kéne, nos, olyankor jusson eszetekbe, hogy nektek éppúgy kéne, szorongással, fóbiával küzdötök, és itt élitek ki magatokat, persze csak névtelenül. Ha ide kéne írni nevet, lakcímet, foglalkozást, munkabért, meg mondjuk egy fotót, máris nem lenne ekkora arcotok, ebben egészen biztos vagyok. Ha ott lenne az esély, hogy az ismerőseitek látják, hogy hogy viselkedtek egy ilyen portálon, egyből visszavonulót fújnátok.
Már most is elérhetők tanulmányok arról, hogy a névtelenség vajon miért ferdíti így el az emberek személyiségét, miért vetkőznek ki magukból, miért lesznek hirtelen olyan okoskodók, ha névtelenségbe burkolóznak.
De ezt most is kutatják, mert csak azóta van ez a jelenség, mióta elterjedt az internet.
Pszicjés problémák, szociális fóbiák, sokkal több embert érintenek, mint ahányat kezelnek vagy ahány ez beismeri. Legtöbben nem is tudják, hogy nekik ilyen bajuk van, sőt azt hiszik, ez a normális. Hát nagyon nem.
Az itteni megmondóember válaszadók 90%-a mentálisan sérült.
"Lépj be a szakszervbe!"
És akkor mi lesz? Mit tehet a szakszerv egy iolyan munkaghelyen amelynek nincs is megállaodása a szakszervvel?Semmit.
"mind mind olyan dolog, ami munkavállalók százezreit, sőt millióit érinti."
megkockáztatom NINCS olyan ember akit nem érint max itt fényezik magukat hpgy őket aztán nem aztán dehogynem,
"Az, hogy ezekből a témákból születik napi 20 kérdés, egyáltalán nem meglepő, és értelmes ember számára nem ad okot a gyanakvásra."
Nem, az tényleg nem meglepő. Nem is erről van szó, hanem arról, hogy a kérdező munkaügyi troll napi 2-3x írja ki ugyan azt puszta provokációból és a beteges vágyai kielégítéséért.
Ez nem üldözési mánia, hanem tény. Sokszor beismerte, tehát nem is fikció.
""Hihetetlenek vagytok, és amikor minden kérdéshez odaírjátok, hogy gyógyszer kéne, nos, olyankor jusson eszetekbe, hogy nektek éppúgy kéne, szorongással, fóbiával küzdötök, és itt élitek ki magatokat, persze csak névtelenül. Ha ide kéne írni nevet, lakcímet, foglalkozást, munkabért, meg mondjuk egy fotót, máris nem lenne ekkora arcotok, ebben egészen biztos vagyok. Ha ott lenne az esély, hogy az ismerőseitek látják, hogy hogy viselkedtek egy ilyen portálon, egyből visszavonulót fújnátok.""""
Igen, igen! Dühöngő szobának vélik...
Én csak azon röhögök (pl. ) amikor kiosztottak hogy ugyan kit érdekel a minbér emelése hát ki doglozik ma már annyiért? Senki...
és erre megírom hogy annyira "senki" hogy a 4 milliós magyar munkaerőpiacon csak laza 800.000-en dolgoznak ennyiért.... meg 150.000 ember még ennyiért SE (ld közmunka) meg ott a közszféra ahol a bérek a minbért erősen közelítik és ott is vannak vagy 200.000-en....
és erre jön a semmi kitérő nulla duma hogy troll... amikor már a gyökerek végképp semmit se tudnak mondani zzel akalrnak kitáncolni.. trolll..
ja... de miért is? ÉS a számok?
"Nem is erről van szó, hanem arról, hogy a kérdező munkaügyi troll napi 2-3x írja ki ugyan azt puszta provokációból és a beteges vágyai kielégítéséért."
Gondolod te.
Aztán meg bebizonyosodik, hogy ez mennyire nem igaz.
Mint írtam, engem is, de jóformán mindenkit meggyanusítotok azzal, hogy az az ember vagyok.
Nincs "az az ember", de nem ismered be soha, hogy esetleg van olyan helyzet, hogy nem neked van igazad. Nem tudod bizonyítani, enélkül csak vádaskodás, feltételezés. Mondjuk szépen: egy VÉLEMÉNY. Nem több. NEM TÉNY!
"legközelebb fel lehet használni"
Mondjuk, hogy érdekel a felvetés... mondjuk.
Őszintén, ha kiírom a saját kis kérdésem, hasonló témában, mint amire ti ugrotok; majd jönnek az okosabbnál okosabb beszólogatások, hogy "nem unod még?", "szedjél gyógyszert", és hasonlók, ezt mégis hogyan tudom hasznosítani?
A kérdést értelmesen teszem fel, meg is magyarázom, hogy pontosan mire gondolok, leírom a saját nézőpontomat, és tök normálisan jelzem, hogy érdekel mások véleménye is.
Az okoskodást sehogy nem tudod hasznosítani, mivel azok nem a hasznos válaszok közé tartoznak.
Ha értelmesen vitát lehetne nyitni, és tudna ellenvetést vagy véleményt írni, én elfogadnám, beszélhetnénk a témáról. Nekem nem feltétel, hogy ugyanazt gondoljuk, és nem gondolom azt, hogy csak nekem lehet igazam.
Nagyon ritkán látogatom a politika kategóriát, de pár napja több kommenten keresztül vittünk többféle gondoltaot, és a végén az illető megköszönte a dolgot, mert azt írta, ritka, hogy ilyen értelmesen tud kommunikálni valakivel, akivel egyébként nincsenek egy véleményen.
Be kéne látni felnőtt, magukat normálisnak gondoló embereknek, hogy bármi, amit képviselnek, az csak egy nézőpont, és nem tény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!