Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha mindennek emelkedik az ára...

Ha mindennek emelkedik az ára akkor a fizetésem miért nem nő egy fillért se évek óta? Lakás albi rezsi benzin megélhetés átlagbér stb minden nő

Figyelt kérdés

Ha minden nő és dübörög a gazdaság és átlagbér enyni meg anyni és már nem annyi mert több-akor hogyhogy csakis az én bérem marad évek óta annyi?

Egy fillért nem kaptunk évek óta emelésnek.

Minden nő csak ez nem ? Ez hogy van?

2019. jan. 27. 19:01
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
57%

"Gondolod te."

Nem. Mint mondtam, ez tény. Többször elismerte ő maga, többször megerősítették a moderátorok is.

És igen, az a baj, hogy 10-ből ő csak 5 kérdést ír ki, de mivel már mindenki rohadtul unja a hülyeségét ha a másik 5 vadidegen kiír egy hasonló kérdést és páran nem melég jó emberismerők akkor arra ugranak. Ezzel teljesen tönkreteszi a közösséget, ezért rettentő kártékony amit csinál.

2019. jan. 29. 18:37
 32/48 A kérdező kommentje:

"hogy 10-ből ő csak 5 kérdést ír ki"

És akkor hogy is van a bölcsesség.... ? MIndig azonnal felismerni.... mindig azonnal?? Úgy hogy 10ből 5x mellélősz? Úgy??

Hát az jó arány!!

2019. jan. 29. 19:20
 33/48 anonim ***** válasza:
57%
Én nem lövök mellé - de ettől még mások mellélőhetnek :) Bár nem értem hogyan, a bicskanyitogatóan gyökér stílusod, az egyedi mondatképzésed és szókincsed eltéveszthetetlen. Még ha sikerül is erőt venni magadon és írni 1-2 kommentet palástolva magad, mikor elborul az agyad és nekiállsz marhaságokat beszélni akkor már le sem tagadhatod magadat :)
2019. jan. 29. 20:38
 34/48 A kérdező kommentje:

" és szókincsed eltéveszthetetlen"

Jaja!!!! Annyira eltéveszthetelen hogy röhögve olvasom azokat a nem általam írt kérdéseket amikor megvdáioljátok a kérdezőt hogy én vagyok...

erről ENNYIT talán ugyebár....

És persze TE nem lősz mellé.. naná mások igen, de TE TE aztán nem.

Hogyne.

Kivéve amikor igen.

2019. jan. 30. 08:03
 35/48 anonim ***** válasza:
Kivéve mikor nem. Ahogy most sem :)
2019. jan. 30. 08:26
 36/48 anonim ***** válasza:
A munkaügyes trollt nagyon könnyű észrevenni, annyira jellemző szavakat, szófordulatokat használ.
2019. jan. 30. 12:08
 37/48 A kérdező kommentje:

"agyon könnyű észrevenni, annyira jellemző szavakat, szófordulatokat használ."

Jaja. Naná. meg amikor nem.

2019. jan. 30. 17:24
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

Olyannyira könnyű észrevenni, hogy 2 napja épp én voltam az a bizonyos troll. Ja, nem. De szerintetek igen.

Mutasd meg kérlek, ahol ezt a tényt moderátor is megerősítette.

A jellemző szavak, kifejezések... nos, talán nem árulok el új dolgot, de ezek speciális témák, amikről ugyanazokkal a szavakkal beszélnek az emberek Zalában is meg Nógrádban is. Szakszavak, szakkifejezések a munka világához kapcsolódóan. Vagy mondjuk az online média által használt kifejezések, amit mindenhol olvasnak.

A krumplira 102 magyar tájszó van. Más tájegységeken máshogy hívják: bandurka, bolyóka, csicsóka, földialma, grulya, gurulya, india, kartifli, stb.

Ezzel szemben a felmondás mindenhol felmondás, és sehol sem nevezik mondjuk diholu-nak. A minimálbértt is ugyanúgy ismerik mindenhol. Na pont ez a helyzet a komplett témával.

2019. jan. 30. 18:55
 39/48 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen ilyen szavakra gondoltunk. Ezek szerint te még nem ismered fel az itteni munkaügyes trollt.
2019. jan. 30. 22:03
 40/48 anonim ***** válasza:

# 38

Hallod, te miért nem a munkaügyi trollra haragszol? Miatta nem tudsz kiírni kérdést mert már senki nem veszi komolyan az ilyen témájú kérdéseket az Ő értelmetlen trollkodás miatt, amit itt művel.

Az emberek így működnek: ha 10 kérdésből 8 kamu és csak idopazarlas, mert egy beteg hülye akarja szórakoztatni magát akkor a maradék 2 ember akinek segítség kellene miatta megszivja.

2019. jan. 31. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!