Ha mindennek emelkedik az ára akkor a fizetésem miért nem nő egy fillért se évek óta? Lakás albi rezsi benzin megélhetés átlagbér stb minden nő
Ha minden nő és dübörög a gazdaság és átlagbér enyni meg anyni és már nem annyi mert több-akor hogyhogy csakis az én bérem marad évek óta annyi?
Egy fillért nem kaptunk évek óta emelésnek.
Minden nő csak ez nem ? Ez hogy van?
"Gondolod te."
Nem. Mint mondtam, ez tény. Többször elismerte ő maga, többször megerősítették a moderátorok is.
És igen, az a baj, hogy 10-ből ő csak 5 kérdést ír ki, de mivel már mindenki rohadtul unja a hülyeségét ha a másik 5 vadidegen kiír egy hasonló kérdést és páran nem melég jó emberismerők akkor arra ugranak. Ezzel teljesen tönkreteszi a közösséget, ezért rettentő kártékony amit csinál.
"hogy 10-ből ő csak 5 kérdést ír ki"
És akkor hogy is van a bölcsesség.... ? MIndig azonnal felismerni.... mindig azonnal?? Úgy hogy 10ből 5x mellélősz? Úgy??
Hát az jó arány!!
" és szókincsed eltéveszthetetlen"
Jaja!!!! Annyira eltéveszthetelen hogy röhögve olvasom azokat a nem általam írt kérdéseket amikor megvdáioljátok a kérdezőt hogy én vagyok...
erről ENNYIT talán ugyebár....
És persze TE nem lősz mellé.. naná mások igen, de TE TE aztán nem.
Hogyne.
Kivéve amikor igen.
"agyon könnyű észrevenni, annyira jellemző szavakat, szófordulatokat használ."
Jaja. Naná. meg amikor nem.
Olyannyira könnyű észrevenni, hogy 2 napja épp én voltam az a bizonyos troll. Ja, nem. De szerintetek igen.
Mutasd meg kérlek, ahol ezt a tényt moderátor is megerősítette.
A jellemző szavak, kifejezések... nos, talán nem árulok el új dolgot, de ezek speciális témák, amikről ugyanazokkal a szavakkal beszélnek az emberek Zalában is meg Nógrádban is. Szakszavak, szakkifejezések a munka világához kapcsolódóan. Vagy mondjuk az online média által használt kifejezések, amit mindenhol olvasnak.
A krumplira 102 magyar tájszó van. Más tájegységeken máshogy hívják: bandurka, bolyóka, csicsóka, földialma, grulya, gurulya, india, kartifli, stb.
Ezzel szemben a felmondás mindenhol felmondás, és sehol sem nevezik mondjuk diholu-nak. A minimálbértt is ugyanúgy ismerik mindenhol. Na pont ez a helyzet a komplett témával.
# 38
Hallod, te miért nem a munkaügyi trollra haragszol? Miatta nem tudsz kiírni kérdést mert már senki nem veszi komolyan az ilyen témájú kérdéseket az Ő értelmetlen trollkodás miatt, amit itt művel.
Az emberek így működnek: ha 10 kérdésből 8 kamu és csak idopazarlas, mert egy beteg hülye akarja szórakoztatni magát akkor a maradék 2 ember akinek segítség kellene miatta megszivja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!