10+ 10% százalékos ÉVES bérfejlesztést kevesellnek? És sztrájk?
Figyelt kérdés
Azért ez nem durva? Ny-mo-i autóipari beszállító bejelentette a 19 -re érvényes ÉVES 10+10% os bérfejlesztését (10 az alapbérre és 10 a béren kívülire) és ezt a szakszerv ahogy van visszadobta merrt kevésnek tartja és sztrájkot jelentett be!
20 % -os éves bérfejlesztés KEVÉS úgy hogy tavaly meg tavalyelőtt is kaptak? és inkább átmennek sztrájkba?
Bakker én 6 ÉVE egy fillért se kaptam emelésnek! Akkor én mit csináljak? Borítsam lángba a céget? vagy mi?
2019. jan. 18. 08:06
31/32 anonim válasza:
Kérdező, lehet volt szó róla csak átsiklottam fölötte, de leírnád hogy milyen iskolai végzettséged van, milyen munkatapasztalattal rendelkezel és jelenleg milyen cégnél, milyen munkakörben, helyileg hol dolgozol? Egyrészt kíváncsiság, másrészt meg ha nem is egy GYIK-es kérdésre adott válaszok alapján fogsz dönteni, páran lehet leírná(n)k a véleményünket, és talán mi is megértenénk a helyzetedet.
32/32 anonim válasza:
Vagy ha tudsz angolul elmesz egy service deskre 300bruttott minimum kapni fogsz meg cafit unalmas munka de nem megterhwlo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!