Sokan sztrájkoltok holnap?
Figyelt kérdés
2019. jan. 17. 21:43
1/16 anonim válasza:
Nem, mert azzal csak a főnökömmel b_sznék ki, azt meg nem akarom. Ő normálisan áll hozzám, rengeteg dologban segített, nem fogok ételmetlen politikai csatározások miatt kicseszni vele
2/16 A kérdező kommentje:
Sehonnani bitang ember vagy,aki nem mer kiállni a szabadságért
2019. jan. 17. 21:55
3/16 anonim válasza:
Bocsánat, hogy nekem fontosabb az, hogy ne b_sszak ki egy olyan emberrel aki rengeteget segített nekem és megérdemli, hogy ne hagyjam cserben, mint az, hogy kimenjek tüntetni egy olyan kormány ellen aki magasról lesz_rja a nép véleményét és magasról tesz arra, hogy éppen hányan fagyoskodnak kint a tüntetésen.
4/16 anonim válasza:
ki mondta, hogy sztrájkolni kell? el vagy tévedve...:D
5/16 anonim válasza:
Úgy látszik nem sokan. :D Senkit nem fog meghatni a sztrájk egyébként.
Én új munkahelyen vagyok, rendes a főnököm, szeretek ott lenni. Sok a munkánk. Biztos nem fogom otthagyni ilyen baromsàg miatt.
6/16 anonim válasza:
Nekem a kormánynak köszönhetően nincs munkám, szóval ha akarnék se tudnék. :D
7/16 A kérdező kommentje:
Jólvan,irány Németország,ilyen emberekkel itt nem lesz változás
2019. jan. 18. 00:28
8/16 anonim válasza:
Menj ki, mert eleg sok hulye ember van itt, es nem segitenek egymasnak.
10/16 anonim válasza:
"es nem segitenek egymasnak"
Ahogy már írtam, ma pont segíteni fogok valakinek, ezért nem megyek tüntetgetni. Az 1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!