Ti se akartok holnap dolgozni menni?
Csak ha 10 centinel tobbet havazik reggelre.
Akkor a parkolas egyenlo a teli olimpiaval.
Maga a meloval nincs bajom.
Nem, már csak az ébresztőre kelés miatt sem. Vissza szoktam számolni, mikor ébredhetek már végre magamtól és mellesleg lehetőleg nem 6,5-7 óra alvás után.
Tegnap és ma suliban voltam.
Jövő héten már lesz az a munkatársam, akivel pont egy irodában ülök és terrorizál, néha egészen komolyan.
Most változások voltak/vannak, várhatóan egyre több meló lesz a nyakunkon.
A monotóniát pedig napról-napra kevésbé bírom elviselni. Némi felelősség is van a nyakunkon (áttételesen pénz illetve mások idegrendszere múlik rajtunk (is)), egy-egy munkafolyamat 5-10, esetleg 15 perc, nem kell számolni, nem kell problémát megoldani, nincs új a nap alatt, viszont ötezer dolgot kell ellenőrizni tökmanuálisan és adatokat javítani, másolni.
Ráadásul az OKJ is kezd beindulni, angoloznom kellene és úgy alapból azon kell lennem, hogy minél előbb otthagyhassam a jelenlegi munkahelyemet.
Mellette még vannak elintéznivalóim, orvos és hasonlók.
Nem kellemes időszak elé nézek.
Szóval igyekszem a tanulásra, főzésre, teregetésre, egyéb dolgaimra koncentrálni most este és nem a holnapra... :(
26/L
Szeretem a munkahelyem, de azért sokkal jobb itthon lenni. Nagyon hamar eltelt a hétvége. Nekem sincs semmi kedvem menni holnap dolgozni. Megint korán, sötétben, nagy hidegben indulni... :( Olyan jók voltak az ünnepek. Sajnos sokára lesz megint hosszúhétvége...
Kitartást mindenkinek!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!