Ha megbeszéltem hogy délre megyek holnap elbeszélgetésre de rájöttem hogy nincs is úgy buszom akkor sms-ben lehet időpontot változtatni vagy mindenképp fel kell hívni?
Ha velem ilyeneket játszanak el, akkor nem veszem komolyan azt a személyt.
Én mindig ott vagyok legalább 10 percel előtt. Egyik volt osztálytársam is hasonló gondolkodású volt és mindig, amikor megbeszéltünk egy találkozót mondjuk 4 órára, akkor már mindketten ott voltunk 3.45kor.
Nagyon rossz benyomást tudsz tenni az embereket ha váratlanúl változtatsz vagy késel.
Ha megoldhatatlan akkor nyílván megérti, de én még így egy hamarabb induló busszal mennék és akár 1 órát is várnék...
Igen, ezt jól elcseszted.
Viszont ha annyira kell a munka, a pénz, én azt a 2 és fél órát is kibírnám.
Hát ez elég gáz. Én mondanám neked, hogy akkor köszi, ne is gyere ilyen jó bemutatkozas után.
Ha ilyen szerencsétlen lettem volna igenis első nap elmegyek előtt akkor is, ha két órát kell valahol ülnöm előtte és ott a kezdéskor mondanám meg neki, hogy legközelebbtől 13-ra járnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!