10+ 10% százalékos ÉVES bérfejlesztést kevesellnek? És sztrájk?
Azért ez nem durva? Ny-mo-i autóipari beszállító bejelentette a 19 -re érvényes ÉVES 10+10% os bérfejlesztését (10 az alapbérre és 10 a béren kívülire) és ezt a szakszerv ahogy van visszadobta merrt kevésnek tartja és sztrájkot jelentett be!
20 % -os éves bérfejlesztés KEVÉS úgy hogy tavaly meg tavalyelőtt is kaptak? és inkább átmennek sztrájkba?
Bakker én 6 ÉVE egy fillért se kaptam emelésnek! Akkor én mit csináljak? Borítsam lángba a céget? vagy mi?
"Bakker én 6 ÉVE egy fillért se kaptam emelésnek! Akkor én mit csináljak?"
Kérj fizetésemelést, vagy menj másik céghez. Ilyen egyszerű.
Azért nem elég a beharangozott 10%-os emelés, mert nem mindenhol Balázskák dolgoznak. Van, akinek többre van igénye annál, hogy "jajj' há' legalább meló van, megkapom a 120 nettó ágazatit, igaz, hogy 2-3 hónap csúszással fizet a főnök, meg vissza is tart belőle 20-30 ezret, de há' legalább van hun melózni, az a lényeg".
Az ilyen emberek viszik előre a többiek sorsát is, a Balázskák meg még magukat is hátráltatják.
"Ha valaki 130 eft nettot kap, ugyan ugy kitorolheti a segedelmet a 143 nettoval is."
És aki még 130 nettót se kap? Hm?
Annak marha jól jönne a 143-ra emelés.... nagyon jól jönne!
Nekem a nettóm konstans 120 már 6 éve.
ja és privátban jött hogy ne beszéljek hülyeséget semmi sztrájk nincs
nincs?
Elkezdődött a sztrájk a győri Audiban 2019. 01. 18. 09:11
Pénteken kilenc órától kétórás figyelmeztető sztrájkot tartanak az Audi Hungaria Zrt. győri gyárában, írja az MTI.
Tök mindegy hogy 10 vagy 20% ha egy fillért se kapok nem?
Most azon lovagolsz hogy 10 vagy 21? nem tök8? Úgyse kapok semmit se ennyit se annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!