10+ 10% százalékos ÉVES bérfejlesztést kevesellnek? És sztrájk?
Azért ez nem durva? Ny-mo-i autóipari beszállító bejelentette a 19 -re érvényes ÉVES 10+10% os bérfejlesztését (10 az alapbérre és 10 a béren kívülire) és ezt a szakszerv ahogy van visszadobta merrt kevésnek tartja és sztrájkot jelentett be!
20 % -os éves bérfejlesztés KEVÉS úgy hogy tavaly meg tavalyelőtt is kaptak? és inkább átmennek sztrájkba?
Bakker én 6 ÉVE egy fillért se kaptam emelésnek! Akkor én mit csináljak? Borítsam lángba a céget? vagy mi?
"10+ 10% százalékos ÉVES bérfejlesztést kevesellnek?"
Igen
"És sztrájk?"
Igen
"20 % -os éves bérfejlesztés KEVÉS úgy hogy tavaly meg tavalyelőtt is kaptak?"
Igen
"és inkább átmennek sztrájkba?"
Igen
"Bakker én 6 ÉVE egy fillért se kaptam emelésnek! Akkor én mit csináljak?"
Akaszd fel magad
"Borítsam lángba a céget? vagy mi?"
Igen
Na, most kaptál választ a kérdéseidre, úgyhogy elhúzhatsz a büdös francba innét.
Csodálom azt a marketingest aki kitalálta ezt a "10+10" dolgot. Könnyen úgy tűnhet, mintha 20%-kal kapnának több fizetést az emberek, de csak 10-el kapnak többet.
Az meg hogy te nem kaptál emelést, nem tudom hogy lenne bármi köze ahhoz, hogy valaki más mennyit kap.
Jól hangzik a 10+10%, de ha belegondolsz, akkor ez valójában csak 10% összesen.
(Bér + 10%) + (cafeteria + 10%) = (bér + cafeteria) + 10%
@3 egyre gondoltunk!
Reméljük a marketinges ennél többet kap :)
"Bakker én 6 ÉVE egy fillért se kaptam emelésnek! "
Balázs... Rossz helyen dolgozol, mondtuk már. Irány az Audi! Oda talán még téged is felvesznek!
"ól hangzik a 10+10%, de ha belegondolsz, akkor ez valójában csak 10% összesen."
Bakker ezt egy olyannak mondod aki meg NULLÁT KAP!!
Bakker én örülnék annak a szaros 10nek is sőt még a 10 felének is, mert a nullához képest minden jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!