10+ 10% százalékos ÉVES bérfejlesztést kevesellnek? És sztrájk?
Azért ez nem durva? Ny-mo-i autóipari beszállító bejelentette a 19 -re érvényes ÉVES 10+10% os bérfejlesztését (10 az alapbérre és 10 a béren kívülire) és ezt a szakszerv ahogy van visszadobta merrt kevésnek tartja és sztrájkot jelentett be!
20 % -os éves bérfejlesztés KEVÉS úgy hogy tavaly meg tavalyelőtt is kaptak? és inkább átmennek sztrájkba?
Bakker én 6 ÉVE egy fillért se kaptam emelésnek! Akkor én mit csináljak? Borítsam lángba a céget? vagy mi?
nem igaz mert olyan nincs hogy egy csepp alkoholt is átenedjen nekem vagy bárkinek a főnök. megissza azt ő maga akár benn a cégnél azrán bűzölögve dűlöngélve köt bele az élő fába is.
kedves program ez nálunk rendszeresen.
mellesleg kinek mi köze (lenne) hozzá hogy én mit csinálok a lóvémmal?
Hm?
Én is kevesellném, félévente 25% emelést írok elő ahol dolgozom, pedig nettó hétjegyű összegről indulok.
Ha 6 éve egy fillér emelést nem kaptál, akkor egész egyszerűen szar helyen dolgozol és ideje lenne váltani ahelyett, hogy ugyanazt a majomkodó, megválaszolhatatlan idióta kérdést teszed fel minden áldott nap.
Ezen nincs mit tárgyalni, vagy lelépsz, vagy maradsz és saját választásod, hogy emelés nélkül dolgozol, miközben a lakásbérleti díjak 3x-os növekedést produkálnak.
"Ha 6 éve egy fillér emelést nem kaptál, akkor egész egyszerűen szar helyen "
Én ezt pontosna tudom én ezt már akkro tudtam hogy ez egy trágyadomb amikor még itt se dolgoztam. Amikro én ide jöttem akkor úgy jöttem ide mert azérz kellett ember mert az akkor gárda háromnegyede dobbantott 1 hónapon belül és azonnal kellettek újak. Ű
Erre jöttem én ide. Már akkor full világos volt hogy ez egy trágyadomb.
És igazam lett. AZ.
Akkor újra megkérdem. És ha innen elmegyek oké és HOVA?????
Hova? A semmibe a közmunkába? vagy hova? Hova kellek és a három szaros diplomámmal? Sehova!!! Ide erre a felégetni való mocsok trágyadombra. Ide.
Moz gondolsz anno miért jöttem ide? Mert akkor is választhattam hogy kb megyek a gyárba szalag mell vagy utcát söpörni-vagy ide.
És ezt választottam!
Nem azér tmert jó (egy zsar) hanem azért mert ami helyette lene az még ennél is szarabb. Maradok.
Hova mennék.
De ha nem dolgoztál még gyárban szalag mellett honnét tudod, hogy milyen? Nagyon sok ilyen jellegű munka azon kívül, hogy többnyire eszméletlen unalmas, nem mondható rossznak. Főleg ha a jelenlegi nettó 120 ezres fizetéshez viszonyítod a bért, az elég komoly motiváció lehet. Magyarán sok gyári munka szimplán csak unalmas, de nem megterhelő.
Nálunk pl. rengeteg ember egész nap címkét ragaszt, vagy kartondobozokat hajtogat. Marha unalmas lehet, de nem hinném, hogy különösebben megterhelő.
Nyugodtan próbáld ki magad egy ilyen munkakörben. Veszíteni valód nincs és legalább ott lesz a feljebb lépési lehetőség. És ne mondd, hogy ez lehetetlen ,mert nagyon sokan kezdik a soron az "életüket" és szépen fokozatosan jutnak feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!