Hogyan lehetne vissza kérni a buszt?
"ez valami vicc akar lenni?"
A kérdésre gondolsz?
Engem is érdekelne ez a járat.
"Ma lekellett szállnom, mert még szálltak fel"
Miért is kellett leszálnod?
A blablacar nem vicc, egy telekocsi szervező oldal, mint az Oszkár.
Ez tényleg tarthatatlan helyzet, jó lenne tudni, hol van. Mekkora távról jön a busz, hogy egy órát tud késni? Hogyhogy a neten fent vannak a már nem kozlekedő buszok is? Melyik oldalon? Ami a menetrendek.hu oldalon fent van, annak mennie is kell, az a hivatalos menetrendi kereső.
Ami fent van a menetrendek.hu-n az bizony nem megy. Minden reggel kiállok miattuk a buszmegállóba..És nem jön.
Azért küldtek le, mert a lépcsőn álltam az ajtóba, kinyitották, mert szálltak le vagy 5-en. Nekem is le kellett szállnom hogy le tudjam őket engedni, mire visszaszálltam, már felszálltak 10-en és hiába szóltam hogy szállnék vissza, nem bírtak beljebb menni a lépcsőtől, ezért egy néni azt javasolta, hogy ne szálljak vissa, nem látom így is mennyien vannak? menjek a következővel..csak hát a következő már tényleg órákkal később ment, és nem akartam a 6. órára beérni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!