Ha a kaller áthúzta a bérletem, vissza tudom kérni a pénzt?
1. milyen bérletről van szó? Vasúti? BKK? Volán?
2. melyik szolgáltatónál vásároltad meg a bérletet? Vasút? BKK? Volán?
3. ellenőrzéskor a kedvezményre jogosító igazolványokat-igazolásokat hiánytalanul átadtad-e az ellenőrzést végzőnek?
Ha erre a három kérdésre válaszolsz, de legalábbis leírod részletesen, hogy mi és hogyan történt, akkor talán tudunk rá értelmes magyarázatot is adni, mert ez így még mindig nagyon kevés.
Vasúti 50% os diák
Vasúti értékesítőnél vásároltam igazolványomat felmutatva.
Átadtam az ellenőrnek, és ő húzta át hogy nappali tagozatos diákkal nem jogosultam a bérlet megvételére. (10%-os a bérlet azt hiszem a diákoknak.)
A máv hivatalos oldalán ez áll:
90%-os kedvezmény - Tanuló bérlet nappali és esti tagozaton
Tehát ha nappali tagozatos diák vagy, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik, akkor ez a bérlet megfelelő a számodra.
Panaszirodába fordulhatsz vele esetleg...
Hát a 10% os bérlet a diák, mert ugye a 100% nak csak a 10% át fizetem, de én havi diákbérletnek szoktam kérni, és úgy is adják ki.
50% os bérlet nincs :)
Az a baj, hogy eddig 2 évig kiadták, diák is vagyok, most mi lett hirtelen a bajuk? Van igazolványom is, a bérlet helyesen volt kitöltve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!