Friss nyugdijas vagyok. Először van BKK bérletem. Élvezem. Hová menjek el, ahová érdemes? /Fürdés, szépségek, érdekességek stb. / Ajánljatok programokat, kérlek.
Normafa?
De ha van idő és kedv, akkor maps.google.com és egy akármilyen külső kerületet ki lehet nézni, szép rész mindenhol van meg látnivaló is. Parkok, bányatavak, sétálóutca, akármi. Ha más nem, szép házak.
Én azt csinálom, kinézek reggel, ha jóidő van, akkor felszállok egy buszra, aztán valahol átszállok, és visz ahová visz...közben nézelődöm, és ahol megtetszik valami, ott leszállo. baromi jó buli...
Példul felszállok a 41 es villamosra a körtéren, kimegyek Kamaraerdőbe, ott séta, majd busszal annak a végállomására. Ott is séta, aztán valahogy haza. Az élmény alapján másnap lehet visszamenni az arra érdememsnek tartott helyre.
De a Körúton végigsétálni, vissza a Bajcsyn, aztán födalatti...stb
szóval vakrandi a BKV-val...
Javaslom a fogaskerekűt, aztán az úttörővasutat, vissza a Jánoskórházig villamossal. Komoly túra.
Sok büfé van közben, fröccs is akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!