Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyen nem kellene...

Munkahelyen nem kellene lennie bérfejlesztési tervnek? Emelés akkor is ha jogszabály nem kényszeríti ki?

Figyelt kérdés

Munkahelyen van a jogszabály által előírt béremelés de ez csak a minbért és bérminimumot érinti. Ha a cég efelett fizet akár 10 ft-tal is akkor már ez rá nem érvényes.

De ettől függetlenül nem kéne lennie bérfejlesztési tervnek egy cégnél? Hogy mennyit szándékozik emelni főleg annak fényében hogy lassan 10 éve nem emelt semmit?

Mert az ugye nyilván nem fordulhat(na) elő hogy 10 év alatt sincs emelés.

2018. dec. 16. 12:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jajj ne legyél már ilyen pesszimista. Rengeteg munkahely van. Ha ez megszűnik majd mész máshova. Ne aggodalmaskodjál.
2018. dec. 16. 15:58
 22/26 A kérdező kommentje:

"Ha ez megszűnik majd mész máshova."

Hát az tuti ha ez megszűnik akkor itt nem maradok ez egyszer biztos. Na de hoav? A híd alá?

2018. dec. 16. 16:02
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem csak egy allas vanaz országban
2018. dec. 16. 16:04
 24/26 anonim ***** válasza:

Kerdezo, rajtad mar nevetek. :) :) :)

2340. Kerdesed.

Nem igaz, hogy meg nem unod.

Ne aggodj, ha par ember marad a cegnel, ahol dolgozol.

Viktorunk elore latta mi lesz nalatok.

Igy, bevezette a 400 ora tulorat.

Hajra!

2018. dec. 17. 00:31
 25/26 anonim ***** válasza:

"És a mailt ki válaszolja majd meg? A takarítónő talán? vagy a józsimelós a műhelyből kezében a fúrógéppel?"

- Kit érdekel, hogy ki válaszolja meg. Lehet, hogy senki. Én csak akkor, ha azt mondják nekem, hogy holnaptól neked az a feladatod és azért kapod a fizetésed, hogy ezek meg legyenek válaszolva.

Ha meg nem mondanak ilyet, akkor valószínűleg elműködik úgy is a cég, hogy pár hülyegyerek nem kap választ a mániákus leveleire.

2018. dec. 17. 03:09
 26/26 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy van egy cégnél bérfejlesztési terv, nem jár kézenfogva, hogy a tervet meg is valósítják.

Nem kötelező egy ilyen terv, de terven kívül is lehet bért emelni, valamint nem emelni.

Én maradtam egyedül egy cégnél, mégis ment vagy 3 évig utána. Kiszervezték a többi munkáját. Ennyi.

A minimálbérre történő kötelező emelésen kívül utoljára 1994-ben kaptam fizetésemelést. Számold ki, az hány év?

Akinek valamilyen munka, vagy a javadalmazás nem felel meg, megy eggyel odébb, ha akar. Minden szerződést fel lehet mondani, senki nincs gúzsba kötve.

A kérdező válaszainak stílusa pedig nem tetszik. Attól, mert fel vagy háborodva akármin, még nem kell a válaszolókat hülyézni még akkor sem, ha nem értesz vele egyet.

Köszi, ha leszoksz róla! :)

2018. dec. 17. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!