Munkahelyen nem kellene lennie bérfejlesztési tervnek? Emelés akkor is ha jogszabály nem kényszeríti ki?
Munkahelyen van a jogszabály által előírt béremelés de ez csak a minbért és bérminimumot érinti. Ha a cég efelett fizet akár 10 ft-tal is akkor már ez rá nem érvényes.
De ettől függetlenül nem kéne lennie bérfejlesztési tervnek egy cégnél? Hogy mennyit szándékozik emelni főleg annak fényében hogy lassan 10 éve nem emelt semmit?
Mert az ugye nyilván nem fordulhat(na) elő hogy 10 év alatt sincs emelés.
Tavaly voltunk 25 en dec 31-én, most 12-en és még működünk de már nagyon problémásan, pl amikor az 1 szem titkársági alkalmazott beteg volt hetekig nem vette fel senki a telefont. egyszerűen nem volt rá ember.
és azért nem kcisit röhej hogy egy cégnerk annyira nincs embere hogy már a telefont se veszi fel senki.
", ha van munkaerő így is?"
elolvastas egyáltalán amit írtam a telefonról? hogy 2 hétig nem votl arra se ember hogy a telefont felvegye?
azért ez a vezetőséhgnek elég jó figyelmeztetés kéne legyen hogy arra sincs ember hogy a telefont felvegye és 2 héti hiába hívta akárki a céget.
Te egy állat vagy??? Leírtam ÉN itt vagyok maadok is.
Na de 1 szem (vagy egy maroknyi) emberre nem épülhet a cég, szóval én itt vagyok és mi lesz ha én maradok egyedül? Hm?
Ezzel meg van mentve a cég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!