Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyen nem kellene...

Munkahelyen nem kellene lennie bérfejlesztési tervnek? Emelés akkor is ha jogszabály nem kényszeríti ki?

Figyelt kérdés

Munkahelyen van a jogszabály által előírt béremelés de ez csak a minbért és bérminimumot érinti. Ha a cég efelett fizet akár 10 ft-tal is akkor már ez rá nem érvényes.

De ettől függetlenül nem kéne lennie bérfejlesztési tervnek egy cégnél? Hogy mennyit szándékozik emelni főleg annak fényében hogy lassan 10 éve nem emelt semmit?

Mert az ugye nyilván nem fordulhat(na) elő hogy 10 év alatt sincs emelés.

2018. dec. 16. 12:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"vagy még az alá:)"

Aha. alá. Ja.

2018. dec. 16. 13:23
 12/26 A kérdező kommentje:

"Meg van, csak fizetést kéne szerintem csökkenteni minimálbérre, vagy még az alá:)

"

És ha ez megtörténne gondolom a plafonig recskáznál örömödben.

2018. dec. 16. 13:24
 13/26 anonim ***** válasza:
95%
Igen:) Pontosan most figylej életképtelen vagy, nem vagy hajlandó váltani minden nap itt rinyálasz, ezt érdemled, sőt ezt se
2018. dec. 16. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:

13.14. Alapvetően a kérdést szoktam elolvasni, ami a kérdezőenek utána jut eszébe, azt nem feltétlenül.

Lehet, hogy tönkre fog mnni a cég. Lehet, hogy egy fantomcég, amely pénzmosodaként működik, és ezért nem fontos, hogy felvegyék a telefont. Erre neked nincs rálátásod, de nem is kell, hogy legyen. A dolgod nem a cég vezetése, hanem a saját életed vezetése. Ha tudsz jobb helyet, elmész, ha nem, akkor kénytelen vagy maradni. Érdemes képezni magad valamilyen formában, akkor jobbak az esélyeid egy másik munkahelyre.

2018. dec. 16. 13:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én se szoktam felvenni a telefont. Minek, csak hülyeségeket kérdeznek, vagy fenyegetőznek. Mellé kell tenni vagy le kell halkítani, aki akar valamit írjon e-mailt vagy postai levelet.
2018. dec. 16. 14:31
 16/26 A kérdező kommentje:

"aki akar valamit írjon e-mailt v"

És a mailt ki válaszolja majd meg? A takarítónő talán? vagy a józsimelós a műhelyből kezében a fúrógéppel?

2018. dec. 16. 15:10
 17/26 anonim ***** válasza:
Tiéd a cég? vagy miért érdekel ez téged ennyire?
2018. dec. 16. 15:11
 18/26 A kérdező kommentje:

"agy miért érdekel ez téged ennyire?"

Na szerinted MIÉRT? Mert ebből élek bakker azért! És ha földbe áll ez a trágyadomb akkor mi lesz? Velem mi lesz?

mert hogy a főnökséggel mi lesz azt leszarom de velem mi lesz? Hova megyek majd? Közmunkázni?

2018. dec. 16. 15:22
 19/26 anonim ***** válasza:
És csak ez az egy cég van? Nem egy büdös fillért nem fogsz kapni emelésnek, sőtt tudom melyik cég fizetés csökkentései terv van kidologzva most dolgozzuk ki, cél 2020-ra havi 20 ezer nettóra csökkenteni a fizetést heti 120 óra munka mellett
2018. dec. 16. 15:25
 20/26 A kérdező kommentje:

"És csak ez az egy cég van?"

Nem, millió cég van és hova vesznek engem fel? Valami trógerszaros retekgyárba 80 műszakba? na kösz.

Oda nem.

Más? Más nincs.

Akkor mi marad? Ez. Amíg ez is be nem dől.

És utána? Öngyilkosság. MI más.

Hova kellek majd sehova. Mi marad nekem semmi.

A kötél meg a vonat az marad.

2018. dec. 16. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!