Kiknek. Hogyan. És miért. Van pénzük 40 milliós autókra? Én a kis havi 300ezremből ilyenről soha ne is álmodjak? Ők mit csinálnak másképp? Honnan van ennyi pénzük és miért ilyen tehetősek?
Azok akik ilyen értékű autót vásárolnak hitel nélkül saját névre, nagyon kevesen vannak. Pár %-a azoknak akik ilyen autóban ülnek napi szinten. Miért? Aki ért a pénzhez és jól keres, tisztában van vele, hogy egy szalonból kihozott 40 millió ft értékű autó az egyik legroszabb befektetés a világon. Amint kigurulsz vele a szalonból 3-5 millió ft-ot esik az értéke. Igaz a mondás, hogy Mészáros Lölőnek csak akkor éri meg felvenni egy tízezrest a földről, ha 3 sec-on belül (lehet már csak kettő) megteszi, olyan jövedelme van. De még egy ilyen ember is elkgondokozik azon, hogy az alatt a 10 sec alatt míg kigurul a szalonból, megéri-e bukni több millió ft-ot.
Munkába járáshoz senki sem kap 40 milliós autót a cégtől, persze van ahol prémium autó jár a munkához, de nem a 40 milliós full extrás típus az biztos.
A legtöbben saját cégre lízingelik ezeket az autókat. Kifizet érte havi 3-4-500 eft-ot, használja 1,5-2 évig, majd vesz egy újabbat. Sokkal jobban megéri neki, mint hogy egyben kifizessen érte annyi pénzt.
Talán egy olyan 60-as éveiben járó üzletemberről tudom elképzelni hogy a sajátja, aki 30 éves munkaviszonya alatt megkeresett évi 20-30 millió ft-ot. Abból azért idős korra megengedheti magának az ember.
Vagy, fekete jövedelem, illetve olyan helyen/helyzetben van, hogy kormányzati és EU-s támogatásokból le tud csippenteni akár egy délután alatt is ekkora összeget. De még ők sem veszik meg saját névre szerintem.
Hozzáteszem, azért elég kevés az az autó amiből relatíve sok van és újonnan is 4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!