Kiknek. Hogyan. És miért. Van pénzük 40 milliós autókra? Én a kis havi 300ezremből ilyenről soha ne is álmodjak? Ők mit csinálnak másképp? Honnan van ennyi pénzük és miért ilyen tehetősek?
Elragadtattam magam.
Felesleges időfecsérlés volt az egyik hozzászóló felé.
A kérdésre válaszolva, ha valóban komoly a kérdés.
1. Ha tudnám a hogyant, akkor már konkurencia lennék.
2. Miért? Mondjuk beállnak a sorba, hogy sznoboskodjanak egy kicsit. Józan, felelősségteljes, érett gondolkodású ember, aki ért valamennyire a kocsikhoz, nem vesz 40 misiért kocsit.
3. Mivel nem ismerem az össze milliomost, milliárdost így nem tudom, hogy van pénzük 40 misis autóra.
4. Ha magát az összeget nézzük, 300-ból ne is álmodj ilyenről.
5. Valószínűleg vállalkozók, akik mernek megfontoltan kockáztatni.
Piaci rést találtak amire éppen kereslet van.
Biztos, hogy másképp gondolkodnak. Nem lehet összehasonlítani egy "közalkalmazotti" gondolkodással.
Mondjuk ahhoz, hogy valaki vállalkozó legyen, oda képességek kellenek. Szerintem.
6. Kétlem, hogy erre bárki is válaszolna. Amúgy ezt kérdést feltetted már egyszer. Vagyis a végét.
6. kérdés külön, nem kapcsolódik.
Bocs.
Pénz vállalkozás - bevétel
Miért ilyen tehetősek?
Mert van kereslet arra, amivel éppen foglalkoznak. Végülis akkor kapcsolódik az 5. kérdéshez.
Amúgy a KIKNEK?
Nem látok át a falon.
Az utcán meg ritkán látok ilyen autót. Nem pesti vagyok.
Ha neked kell fizetni az albérletet, kaját, meg nyugdíjra is felrekene tenni, akkor nem sok az a 300.
Főleg úgy, hogy elvarhato a folyamatos onkepzest.
Kérdező!
Szerintem elég sok értelmes választ kaptál már és nincs új a nap alatt - mennyi kell még?! :)
Nem papír kell a jó álláshoz, hanem protekció, egy jó ismerős, aki betesz...!
A csöveseket meg ne nézd le, kedves kérdező, mert fogalmad sincs arról, hogy hány tanult emberből lett már hajléktalan és még te is juthatsz rossz sorsra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!