Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kiknek. Hogyan. És miért. Van...

Kiknek. Hogyan. És miért. Van pénzük 40 milliós autókra? Én a kis havi 300ezremből ilyenről soha ne is álmodjak? Ők mit csinálnak másképp? Honnan van ennyi pénzük és miért ilyen tehetősek?

Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 03:00
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Elragadtattam magam.

Felesleges időfecsérlés volt az egyik hozzászóló felé.

A kérdésre válaszolva, ha valóban komoly a kérdés.

1. Ha tudnám a hogyant, akkor már konkurencia lennék.

2. Miért? Mondjuk beállnak a sorba, hogy sznoboskodjanak egy kicsit. Józan, felelősségteljes, érett gondolkodású ember, aki ért valamennyire a kocsikhoz, nem vesz 40 misiért kocsit.

3. Mivel nem ismerem az össze milliomost, milliárdost így nem tudom, hogy van pénzük 40 misis autóra.

4. Ha magát az összeget nézzük, 300-ból ne is álmodj ilyenről.

5. Valószínűleg vállalkozók, akik mernek megfontoltan kockáztatni.

Piaci rést találtak amire éppen kereslet van.

Biztos, hogy másképp gondolkodnak. Nem lehet összehasonlítani egy "közalkalmazotti" gondolkodással.

Mondjuk ahhoz, hogy valaki vállalkozó legyen, oda képességek kellenek. Szerintem.

6. Kétlem, hogy erre bárki is válaszolna. Amúgy ezt kérdést feltetted már egyszer. Vagyis a végét.

2018. dec. 1. 11:29
 32/44 anonim ***** válasza:

6. kérdés külön, nem kapcsolódik.

Bocs.

Pénz vállalkozás - bevétel

Miért ilyen tehetősek?

Mert van kereslet arra, amivel éppen foglalkoznak. Végülis akkor kapcsolódik az 5. kérdéshez.

Amúgy a KIKNEK?

Nem látok át a falon.

Az utcán meg ritkán látok ilyen autót. Nem pesti vagyok.

2018. dec. 1. 11:36
 33/44 Girlll3 ***** válasza:
300 ezer forintos fizetés nagyon is szép. Gondolkodj, járj a 3-as metróval közlekedve, nézz az ég felé, tedd össze a kezeidet és adj hálát, hogy nem kell csövezned vagy minimál bérért dolgozni.
2018. dec. 1. 13:52
 34/44 anonim ***** válasza:

Ha neked kell fizetni az albérletet, kaját, meg nyugdíjra is felrekene tenni, akkor nem sok az a 300.

Főleg úgy, hogy elvarhato a folyamatos onkepzest.

2018. dec. 1. 14:21
 35/44 A kérdező kommentje:
Akik csórók és csövesek azok nem véletlenül tartanak ott ahol.. Valószínűleg az iskola helyett piálni, drogozni jártak vagy csak épp a haverokkal lógtak a mekiben mert hogy mi értelme van az iskolának. Én tanultam normálisan. Bár igaz csak érettségim és egy technikusi végzettségem van. Dehát szerintem bármikor eltudnék helyezkedni akár ilyen " szolga " munkákra is hogy el tudjak vegetálni. De én nem ilyen életre vágyok.. Épp azért állok komolyan a dolgokhoz és nem veszem félvállról. Egyébként nem pesti vagyok hanem Borsod megyében élek.. Miskolc térségében. De egyébként köszönöm a válaszokat nagy segítség volt és remélem még kapok értelmes válaszokat!! :)
2018. dec. 1. 19:04
 36/44 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Szerintem elég sok értelmes választ kaptál már és nincs új a nap alatt - mennyi kell még?! :)

2018. dec. 1. 22:28
 37/44 anonim ***** válasza:
Részben egyetértek veled kérdező, az iskolába járással kapcsolatban. De Én ismerek munkanélküli, szegénységben elő mérnöki diplomás embert és ku_a jól kereső sima érettségivel rendelkező embert is. Sajnos olyan világot élünk, ahol egy papír teszi az embert.
2018. dec. 1. 22:31
 38/44 anonim ***** válasza:
sikkasztanak
2018. dec. 2. 00:02
 39/44 anonim ***** válasza:

Nem papír kell a jó álláshoz, hanem protekció, egy jó ismerős, aki betesz...!

A csöveseket meg ne nézd le, kedves kérdező, mert fogalmad sincs arról, hogy hány tanult emberből lett már hajléktalan és még te is juthatsz rossz sorsra....

2018. dec. 2. 10:00
 40/44 anonim ***** válasza:
Ez mekkora lózung, hogy tanult emberek a csövesek. Jah biztos van olyan is de a nagyja azért jut oda mert alkoholista, drogos, munkakerülő alakok.
2018. dec. 2. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!