Ha tehetősek lennétek, vásárolnátok luxusüzletekből, mint például a Gucci?
Persze,vásárolnék
De jelenleg ha ránézek egy drága bolt kirakatára,inkább siratófal számomra:D
Egyáltalán nem. A luxusüzletekben ugyanúgy gyenge minőségű vackokat árulnak, csak épp van rajtuk egy felirat,ami jó drágává teszi őket. Inkább militarista boltban vásárolok, az ott vett málhamellény 15 évig is minden további nélkül kibírja, ennyi idő alatt úgy 8 váltásnyi "márkás" ruha megy tönkre. De ugyanez igaz a kabátokra, nadrágokra, egyebekre. Lehet, hogy nem követik a divatot, de tartósak és védenek az időjárástól. Amennyire én tudom, ez a ruha funkciója.
Hogy egyeseknek meg státusszimbólum, az az ő dolguk. Az ő pénze, arra pisálja el, amire akarja.
Én nem vásárolnék. Sajnálnám rá a pénzt. Egyrészt sosem tetszettek a nagyon márkás boltok kínálata, szerintem rondák és fennhéjázónak tartom a hatalmas logókkal ellátott darabokat. Minőségileg nem tudom megítélni, de a hallottak alapján semmivel sem jobb, mint egy 200 ft-os turis ruhám ami szintén márkás, csak nem ilyen Gucci és társai típusú...
Aki megteheti és meg is akarja, annak egészségére. Én biztos hogy ha annyi pénzem lenne, az állatmenhelyeken segítenék. Én többre tartom az állatokat, mint egy márkás kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!