Ha tehetősek lennétek, vásárolnátok luxusüzletekből, mint például a Gucci?
A tehetősebbek között is vannak olyanok, akik szeretnek ezen "flancolni". Persze, lehet a minőségre fogni, meg a megjelenésre, a magabiztosságra. Ugyanakkor azért mégis élvezik, hogy esetleg egy milliós-öltöny van rajtuk és érzik, hogy a ruha teszi az embert. Vannak a hozzám hasonló idióták azonban közben, akik szakadt (még csak nem is Converse) tornacipőben, 6 éves farmernadrágban és kinyújt zenekaros pólóban begördeszkáznak a munkahelyükre, ami az övék. Hogy miért? Mert vannak, akik keresztül tudnak lépni azon, hogyha te gazdag vagy, akkor feltétlenül sokat is kell költened.
Engem a hideg kiráz, amikor belépek egy üzletbe és már rámrepül két eladó, "hogy miben segíthet", meg lesegíti rólam a kabátot stb. Tékozlásnak érzem, hogyha valaki kiad 2000 eurót egy kabátra a neve miatt. Az már mellékes, hogy ezek a termékek nagyrészt ugyanúgy szétmegy, mint az olcsóbb társaik (a rekordom 3, egyedileg tervezett hátizsák volt fél év alatt).
A Gucci, LV és társaik egyébként sem az én stílusomat tükrözik (túl fiús vagyok hozzá) és kényelmetlenek mondjuk 16 óra munkához, akárki, akármit mond.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!