Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kiknek. Hogyan. És miért. Van...

Kiknek. Hogyan. És miért. Van pénzük 40 milliós autókra? Én a kis havi 300ezremből ilyenről soha ne is álmodjak? Ők mit csinálnak másképp? Honnan van ennyi pénzük és miért ilyen tehetősek?

Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 03:00
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

#21:

Nem kérem hogy olvasd el újra, mert ha elsőre nem sikerült, akkor valószínűleg másodikra sem lenne képes feldolgozni ezt a kevesebb, mint 100 karakternyi információt az agyad, de azért próbáljuk meg.

"A 200k feletti részt mindenki berakta a közös külföldi számlára. Jó betétcsomag, kamatos kamat."

Innentől ne kelljen tovább magyaráznom. Ha számodra a külföldi, folyamatosn növekvő alapú kamatos kamat működése és mértéke (jóval magasabb a Magyarországon jelen lévő bankok által ajánlotthoz képest) nem tiszta, akkor inkább nem kéne rágörcsölnöd a témára.

2018. dec. 1. 01:31
 22/44 anonim ***** válasza:

Mennyi kamatot adnak?

Erről nem írtál nagyokos.

Csak dobalozol a szamokkal.

2018. dec. 1. 03:02
 23/44 anonim ***** válasza:
Stabil valutanal megneznem :), hogy mennyire adnak magas kamatot.
2018. dec. 1. 03:05
 24/44 anonim ***** válasza:

Engem az nem érdekel mennyit kerestek.

Arról mesélj mit kezdesz az 5 nővel!

2018. dec. 1. 06:35
 25/44 anonim ***** válasza:
Meg hany eves korod ota dolgozol? Dobj mar rgy szelfit a ket autoval:)
2018. dec. 1. 08:28
 26/44 anonim ***** válasza:

Nyugodjatok meg a #15-ös már jó pár kérdéshez odaírta a nyilvánvalóan kamu válaszát. MEg egyébként is ez egy anonim oldal, bárki írhat bármit. Én is lehetek kukás vagy éppen dollármiliárdos üzletember, de akár valami harmadik világbeli ország diktátora is. Szóval nem kell komolyan venni. :D

1. Kedves kérdező a kérdésed helyesen: "Kiknek, hogyan és miért van poénzük 40 milliós autókra?".

Felsővezetőknek, cégvezetőknek (nagy cégeknél), külföldi nagy multik helyi (inkább regionális szintű) képviselőinek, "országos szintű" politikusoknak (tehát nem Béla bácsinak, Alsógatyapuszta polgármesterének), jól menő vállalkozóknak, gengsztereknek, maffiózóknak stb.

De leginkább nagy, külföldi multiknál vanna kilyen lízingelt autók, a vezetők számára, ahol/akiknél fontos a megjelenés, egyfajta presztizs. Azért mégse jelenhet meg az Audi képviselője egy Trabanttal. :D

2. "Én a kis havi 300ezremből ilyenről soha ne is álmodjak?"

A te "kis" havi fizetésedről munkavállalók kb. 80%-a csak álmodhat. Szóval ne becsült le, inkább fektesd be okosan, tegyél félre, gondolj a jövőre és persze azért élvezd is ki.

2018. dec. 1. 08:44
 27/44 anonim ***** válasza:

#15 számai kijönnek kb. 6.5%-os hozammal számolva, ami bazi nagy, de nem teljesen lehetetlen. Plusz a felsorolt fizetések sem irreálisak. Ráadásul ha a szépnek hangzó ~125M Ft-ot elosztjuk 6-tal, akkor fejenként 20M Ft marad 5 év után, ami hirtelen már nem is hangzik olyan soknak: ekkora megtakarításból ha Átlag Jóska még házat is akar magának venni, akkor hitelt kell felvennie, és ismételten csak ott tartunk, hogy a 40 millás autó csak távoli vágyálom.

Szóval a trükk egyedül a 6 egymással élő keresőben van. Engem már csak az érdekel, hogy milyen formában él együtt valaki 5 (kereső korú) nővel?

2018. dec. 1. 09:15
 28/44 anonim ***** válasza:
#30 Sehogy! Sehogy. És megint sehogy.
2018. dec. 1. 09:27
 29/44 anonim ***** válasza:
15ös! Tessék felébredni, bilibe lóg a kezed. 16 évesen megnézem te hol kerestél 200 ezer felett, na meg 5 nő... Anyukád, a nagynénéid és a 2 nagymamád? 😂
2018. dec. 1. 10:24
 30/44 anonim ***** válasza:

24 évesen én még nagyon nem vonnék le következtetést arról, hogy mire lesz lehetőséged és mire nem (hogy csak egy példával éljek, a KFC alapítója is 50+ évesen futtatta fel a boltot).

Én nem tagadom, hogy szeretnék ennyi pénzt 30 éves koromra. Most 25 éves vagyok és nemrég jutottam el oda, hogy megkeressek havi 1 millió forintot (ami legfeljebb csak hosszabb távon elég 40 milliós autó(k)ra), de én már 10 éve tervezem és építgetem a pályámat egyéni vállalkozóként, a jövőben pedig nagyobb vállalkozást szeretnék. Nekem nem volt különösebb mázlim eddig, vagyis nem robbant semmi, amit csináltam, egyszerűen csak lassan növekszik a dolog egy erős kitartás mellett (sokszor kb. no-life mode). A terület IT.

Mivel nekem kiskorom óta világos a pályám, alkalmazotti lét szóba sem jöhetett, mert ez a jövedelem még vezetői bérekkel sem igazán lehetséges Magyarországon (nagyon nagyon kevés pozíciót leszámítva, de főleg állami óriáscégeknél, nekem kapcsolataim pedig nem igazán vannak). Meg egyébként is mindig ódzkodtam attól, hogy valahol alkalmazott legyek.

Egyébként határozottan egyetértek veled abban, hogy 300.000 forint nem sok mindenre elég. Magyar csóró viszonylatokban persze jó, meg rendesen meg lehet élni belőle meg minden, de ha például akarsz egy prémium kategóriás autót vagy egy gyönyörű házat, akkor ott sokáig kell gyűjtögetni, az meg azért langyi.

TL;DR: érdemes vállalkozásban gondolkodni, alkalmazottként jó eséllyel soha nem lesz ennél magnitúdókkal több pénzed.

-----

A hülyegyerek akinek válaszolsz minden ilyen kérdést szét szokott trollkodni, nálam már megjelent háromszor (jó eséllyel valami lecsúszott 30-as boomer akinek nagyon nem jött össze az élet, és aki szerint minimálbér fölött keresni nem lehet, kamu). Flageld, a moderátorok gyorsan elintézik a többit, nem kell leállni veszekedni a majommal.

2018. dec. 1. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!