Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri e közgazdásznak menni...

Megéri e közgazdásznak menni a jövőben? A fizetésük?

Figyelt kérdés

2018. okt. 21. 19:13
1 2 3 4 5 6
 51/52 Zolály ***** válasza:
Hát pedig itt te vagy az, aki a legtöbbet ferdít, aranyapám :) Szánalmas, ahogy kapálózol, aranyapám, és közben olyan ótvar nagy érvelési hibákat elkövetsz, aranyapám, hogy az hihetetlen, aranyapám. Lehet, a másik fél is csinált ilyet, de te exponenciális többet, aranyapám. Nézz magadba, olvasd el még egyszer, milyen baromságokat írtál, aztán hátha rájössz, hogy amiket leírtál, mind hazugság.
2019. dec. 21. 18:13
 52/52 anonim ***** válasza:

"Hát pedig itt te vagy az, aki a legtöbbet ferdít, aranyapám"

Igen? Megmutatnád kérlek, hogy hol? Csak mert én konkrét forrást hoztam az állításomra, matematikailag kiszámolva szépen. Amit te soha nem fogsz megtenni, ha akarnál, se tudnál, csak viccesnek szánt modoroskodásra és óvodásszintű sértegetésre fogja futni. Amiért cserébe helyből kiröhöglek majd.

"Szánalmas, ahogy kapálózol, aranyapám, és közben olyan ótvar nagy érvelési hibákat elkövetsz, aranyapám, hogy az hihetetlen, aranyapám."

Akkor megintcsak: emeld ki konkrétan, hol követtem el érvelési hibákat. Ugyanis a tények mind engem igazolnak. Nem értesz vele egyet? Tough shit, mondja a míves angol. A valóság következetesen leszarja, hogy te mivel értesz egyet, és mivel nem.

"Lehet, a másik fél is csinált ilyet, de te exponenciális többet"

Sajna-bajna a valóság nem téged igazol. Őt meg főleg nem. Lehettek ötszázezren is marhák, alapíthattok szektát, óbégathattok szakmányba, igazatok attól nem lesz.

"Nézz magadba, olvasd el még egyszer, milyen baromságokat írtál"

A valóság engem igazol, tehát nem írtam baromságot. Nem is fűződik hozzá érdekem, szóval ezt csúfosan bebuktad. Mint általában a legtöbb fogalmatlan idióta, aki 15-20 évvel ezelőtti lufikákra alapozva képzeli azt, hogy a közgazdászok mennyire keresettek idehaza.

Erről már lecsúsztál. Akármennyit is toporzékolsz rajta.

"aztán hátha rájössz, hogy amiket leírtál, mind hazugság."

Akkor cáfoljál légyszíves, ahelyett, hogy az ostobaságoddal meg a személyes kételyeiddel "érvelsz". Ha annyira igazad lenne, egy szellentésedbe nem került volna érdemi cáfolatot írni. Az állításaim a valóságnak megfelelnek - igazán sajnálom, hogy szerinted hazugságok, eeeeeeeeeeee, de nem számít. Felőlem járhatsz a fellegekben, és képzelheted azt, hogy a te saját külön bejáratú valóságod a mérvadó, mindenki más hazudik, ennek előbb-utóbb az lesz a vége, hogy lepottyansz, és csúnyán megütöd a bokácskádat.

Annyira, hogy fel se kelsz többet.

"aranyapám"

Mint már említettem, nem kértem papagájt. Ha érdemben vitázni nem tudsz, csak fröcskölődni, akkor GTFO. Az mindenesetre megmosolyogtató, hogy olyasvalaki mellett állsz ki, aki a saját forrásával vizelte szemközt magát...

2021. jún. 8. 00:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!