Miért vannak olyan fizetéswk amiből egy albérlet + egy havi étel nem jön ki, egy egyedülálló felnőtt embernek?
Kérdező, nagyon egyszerű: két lehetőséged van.
1, Maradsz abban, ami most van és másokat szidsz.
2, Elmész szépen munkászállóra egy-két évre, kitanulsz valamit, aminek ára is van a munakerőpiacon, és utána jobb fizetésért váltasz. Valamit-valamiért.
De az, hogy semmihez nem értesz, semmiféle szaktudásod vagy végzettséged nincsen de valaki fizesse ki neked az önálló lakásod, az szánalmas.
Emeled meg a segged és erőltesd meg magad. Ennyi.
"Hol er az havi 120 ezer forintot, hogy valaki felkapja a kukat, beteszi az autoba, megvarja mig a gep beboritja a szemetet es visszateszi?"
Azt hiszem kissé le vagy maradva. Már a kukasok is 120 felett keresnek.
"De az, hogy semmihez nem értesz, semmiféle szaktudásod vagy végzettséged nincsen de valaki fizesse ki neked az önálló lakásod, az szánalmas."
Mi az, hogy valaki fizesse ki nekem?
Te beteg ember!
Talán, ha valaki kettő helyett csak egy helyen dolgozik, ahelyett már fizetik az ALBÉRLETET?!
58
Értem, tehát a kettőből az egyest választottad. Sejtettem.
Érdekel olyan gyári meló ahol nettó 170 megvan, plusz évi 2 jutalom, havi 30 cafeteria és INGYENES a munkásszálló???
Nem valami lepukkant, egy sima panzió jellegű hotel Budán.
Amellett tudnál félre tenni. Reagálj itt ha igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!