Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olvasom itt a minimálbér...

Olvasom itt a minimálbér emelést és nem értem, miért nem lehet kb 300. 000 nettóra megemelni mint nyugaton?

Figyelt kérdés
Érettségim van, eladó vagyok 8 órában, hú de boldog lehetek, hogy jövőre majd emelik a minimálbért brt. 150-re, miért nem lehet 300.000et odaadni? Bezzeg a politikusnak emelik és saját maguknak szavaznak róla, a cég vezető nálunk évente cseréli a kocsiját, ez nagyon nem igazság..
2018. szept. 27. 21:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Nem keresel 300 nettót?! 15 év IT tapasztalattal? Iskolai rendszergazda vagy? Vagy hogy?"

Nem. 15 év alatt 4 cégnél dolgoztam. Vidék és nem Budapest és jelenleg még 1. szintű pozíció, ugyanis cégen belül is váltottam már munkakört (supportról dev irányba). Ez van. Azért kényelmesen megélek.

2018. szept. 29. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!