Olvasom itt a minimálbér emelést és nem értem, miért nem lehet kb 300. 000 nettóra megemelni mint nyugaton?
Figyelt kérdés
Érettségim van, eladó vagyok 8 órában, hú de boldog lehetek, hogy jövőre majd emelik a minimálbért brt. 150-re, miért nem lehet 300.000et odaadni? Bezzeg a politikusnak emelik és saját maguknak szavaznak róla, a cég vezető nálunk évente cseréli a kocsiját, ez nagyon nem igazság..2018. szept. 27. 21:53
21/21 anonim válasza:
"Nem keresel 300 nettót?! 15 év IT tapasztalattal? Iskolai rendszergazda vagy? Vagy hogy?"
Nem. 15 év alatt 4 cégnél dolgoztam. Vidék és nem Budapest és jelenleg még 1. szintű pozíció, ugyanis cégen belül is váltottam már munkakört (supportról dev irányba). Ez van. Azért kényelmesen megélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!