Mit csináljak (munkahelyváltás téma)?
A jelenlegi munkahelyemen a szakmunkás minimálbérre vagyok bejelentve + havonta kapok zsebbe valamennyit.
Most lenne lehetőségem váltani, elhelyezkedni a postán (egy kis falusi hivatalban), ahol szintén ugyanennyi fizetést adnak + cafetériát fél év munkaviszony után. A baj csak az, hogy úgy hallottam, meg akarják szüntetni a cafetériát.
Belevágjak így? Mert kitolni nyilván nem akarok magammal, viszont annyira utálom már a jelenlegi munkahelyemet, hogy nagyon szeretnék innen elmenni. Mit csináljak?
Szia!
Két dolgot vegyél figyelembe.
A legfontosabb (mindennél fontosabb) hogy, hogy jól érezd magad a a munkahelyeden.
Ha a jelenlegi helyeden a hangulattal, a kollégákkal nem vagy megelégedve akkor mindenképpen válts!
Ha tudsz tájékozodni a postán lévő körülményekkel, kollégákkal kapcsolatban, akkor tedd meg.
Ha jókat mondanak, megint csak válts!
A cafeteria ne tartson vissza, ne ez legyen a mérvadó.
Egyáltalán nem vagyok híve a sűrű váltásoknak, legutóbbi helyemen 16 évet dolgoztam folyamatosan, de a fentieket jól gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!