Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez szerintetek hibás volt?

Ez szerintetek hibás volt?

Figyelt kérdés

Minden tantárgybol emelt szintu érettségiztem kitunore. Viszont eszközzel, vagyis egy high tech technologiával, nem irom le hogy mi az, de azzal sikerult. Észrevétlenul,nem csak az irásbeli, a szobeli is.

Persze szobilre már tanultam.

És xaak azért csináltam,mert enélkul nem vettek volna fel egyetemre, ugy gondolom elég sok emberrel kicseszés hogy évenként emelkednek a pontok,aki pl 6 éve érettségizett ugy mint én rendesen 220 pontom lett, akkor felvettek volna felsöoktarási szakképzésre, most viszont már a ponthatár 280 felett van fizetösre. Ingyenesre még feljebb.

És sikerult igy, leérettségizenm,485 pontom lett, felvettek egyetemre, és végre azt tanulom amit mindig is szerettem volna.

Szerintetek ezért hogy csaltam az érettségin érezzek lelkifurdalást? Muszály volt,hiszen nem volt pénzem magántanárra kb 600 ezer ft lett volna.

2018. szept. 27. 10:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#19: Szóval te is marketinges vagy...:)

Nincs ebben semmi pocskondiázás, a marketing sem atomfizika. Maga a szakma nem nagy cucc, kell hozzá egyfajta attitűd (persze ettől még kell némi szakismeret, képzés, egyetemi szinten természetesen), de egy mérnök, orvos, jogász stb-hez képest nulla. Bekerülni persze nehéz. Pont a fentiek miatt, csábító, sokan a könnyű pénzt látják benne, tanulás és munka nélkül... Ezért fent a ponthatár, pörög a jelentkezés.

Egy mondatban visszatérve a kérdező esetére. Azt senki sem firtatta még, hogy ha valakinek, egy igazán komoly marketingesnek nagyon szélesnek kell lennie az általános műveltségének. Bukhat egy termék pl. egy rosszul felépített marketingkampányon, akár egy rossz történelmi átkötés, vagy kultúrális negatívumra rájátszás a tudatlanság miatt. Teli van ilyen esettanulmányokkal a net is.

2018. szept. 28. 06:54
 22/22 anonim ***** válasza:

Igen, biztos vagyok benne, hogy neked is tökéletesen menne :)

2018. szept. 28. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!