Ez szerintetek hibás volt?
Minden tantárgybol emelt szintu érettségiztem kitunore. Viszont eszközzel, vagyis egy high tech technologiával, nem irom le hogy mi az, de azzal sikerult. Észrevétlenul,nem csak az irásbeli, a szobeli is.
Persze szobilre már tanultam.
És xaak azért csináltam,mert enélkul nem vettek volna fel egyetemre, ugy gondolom elég sok emberrel kicseszés hogy évenként emelkednek a pontok,aki pl 6 éve érettségizett ugy mint én rendesen 220 pontom lett, akkor felvettek volna felsöoktarási szakképzésre, most viszont már a ponthatár 280 felett van fizetösre. Ingyenesre még feljebb.
És sikerult igy, leérettségizenm,485 pontom lett, felvettek egyetemre, és végre azt tanulom amit mindig is szerettem volna.
Szerintetek ezért hogy csaltam az érettségin érezzek lelkifurdalást? Muszály volt,hiszen nem volt pénzem magántanárra kb 600 ezer ft lett volna.
Igen, ezért keres egy isnerösöm havi 5 milliot, a cégével. Kinai kutyuket árul.
Jo a reklám, marketing, éves bevételuk 800 millio ft.
Abbol az adozott eredmény 65millio kb.
Vagyis havi szintre lebontva 5 milliot keres.
Az Árpádházi királyokat valóban nem fogják felkérdezni tőled, de az általános műveltség lesüt az emberről. Mennyire fognak rajtad röhögni, ha megírsz egy reklámszöveget a muszály szóval? Na, de nem lovagolok rajta többet, csak nagyon magas labdát adtál vele.
Az elmélet pedig a gyakorlat alapja kell, hogy legyen, főleg egy ilyen erősen elméleti munkában.
Na, de felesleges ezen az egészen rugózni, gáz, hogy a könnyebb utat választottad, ettől függetlenül lehet belőled jó marketinges, vagy lehet nagyon béna. Nem ezen múlik. A lelkiismereted meg csak a sajátod.
Inkább szánalmas és kicsinyes.
Az érettségi a létező legkönnyebb vizsgajellegű dolog az életben amin meg kell felelni. Ha ezt a szintet nem tudod önerőből megugrani, akkor az egyetemről ki fogsz hullani pillanatok alatt. De legalább addig is foglalod a helyet olyanok elől akik érdemesek lennének rá, hogy ott tanuljanak
Megnézném mit tudnál Google Ads-ban összehozni.
Valószínűleg, csak nem én állítom a te szakmádról, hogy "nesze semmi". Szóval te kezdted a pocskondondiázást, védd is meg az álláspontod, mennyire könnyű szakma is a Marketing :)
Vagy ha másképp is jó: "You said it, own it"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!