Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én érzem kevésnek ezt a...

Csak én érzem kevésnek ezt a fizetést?

Figyelt kérdés
Betanított munka faipari cégnél egy műszak 140 ezer nettó bér+benzinpénz de konkurens cégeknél még ennél is kevesebb ahogy hallottam errefelé.

2018. szept. 8. 21:47
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

"nálunk nincs "munkásjárat" túl kicsi a cég ehhez..."

Jajj de tudtam, hogy félre fogod érteni, pedig direkt idézőjelbe tettem és írtam, hogy volán!

Tehát nem céges busz. Rendes menetrend szerinti. Biztos, hogy neked is van, csak legfeljebb kicsit sétálni kell tőle. Vagy ott a bicikli.

De nem, te úr vagy, akinek jár a luxus és 140-ből autózol. Nem gond, csak tényleg tudd, hogy fizetésed komoly részét az autó viszi el.

2018. szept. 10. 06:31
 32/51 anonim ***** válasza:
Akkor irány kulfold
2018. szept. 10. 07:35
 33/51 anonim ***** válasza:

27

És mondd, bicikli sem jár oda?

2018. szept. 10. 09:35
 34/51 anonim ***** válasza:
9%

28

Nem, ezért kell érteni valamihez/kitanulni legalább egy szakmát.

Betanított munkásként mégis mit vársz? Az mindig is az alja lesz, alja fizetéssel.

2018. szept. 10. 09:36
 35/51 A kérdező kommentje:
Hat a kicsi seta csak 25km oda vissza busz meg azert nem jar arra mert egy masik falu biciklivel meg esobe szelbe hoba mennyen az aki irta..
2018. szept. 10. 10:18
 36/51 anonim ***** válasza:
46%

35

Menj akkor biciklivel, amikor nincs eső és hó, ami az év körülbelül 8 hónapja.

Menj át a másik faluba busszal és sétálj.

Azt hiszed, az autózástól valaki vagy, holott Budapesten a jómódúak bicikliznek munkába simán 23 km-t is a városon belül, sőt, van, aki télen is. Ruha kérdése. És ez a menő, nem az éhbérre autót fenntartani segédmunkásként.

Ha eladnád az autót, azzal gyakorlatilag 30 ezer ft fizetésemelést érnél el.

2018. szept. 10. 10:25
 37/51 anonim ***** válasza:
61%

"Ha eladnád az autót, azzal gyakorlatilag 30 ezer ft fizetésemelést érnél el."

Több lesz az. Csak a benzin 30 körül van és akkor még szerviz, amortizació, adó stb..

2018. szept. 10. 10:45
 38/51 anonim ***** válasza:
Irány Ausztria, ott meg a kerítés is kolbászból van, kapkodni fognak utánad a cégek
2018. szept. 10. 11:40
 39/51 anonim ***** válasza:

@38 Küzdhetsz az elemekkel, meg hülyegyerekezhetsz, ettől még tény, hogy évi 3 hónapot azért dolgozol, hogy legyen egy kocsid. 500 munkaóra. Nyugdíjig mondjuk 20000 óra, inkább több. 40-ből 10 munkával töltött évet áldozol arra, hogy legyen autód. Így is megéri?

500k körül keresek meg van egy tehermentes lakásom, de eszembe nem jutna autót venni, a közel 2 millát kereső főosztályvezetőnk is bringával jön dolgozni. Az autó sokkal nagyobb luxus, mint aminem hiszik sokan.

2018. szept. 10. 13:21
 40/51 anonim ***** válasza:
60%

A mai világban nem kéne luxusnak lennie egy autónak...

Ráadásul mit számoltok a benzinpénzzel mikor azt pluszban fizetik? Ha busszal járna csak annyit adnának mint ami a bérlet.

Az tény hogy a kocsinak van amortizációja, karbantartása, biztosítása/műszakija ami plusz pénz

Amúgy aki magyarázz hogy van kocsi nélkül élet. Az teljes igaz, csak kérdés mennyi időd megy el a busszal. Én 20 km-re lakom a megyeszékhelytől és 1 óra mire hazaérek és ez még nem is sok idő ami elmegy a bejárásra.

Másik meg. Itt lakom Szolnok mellett és délutános műszakból nem tudnak hazajönni az emberek mert az uccsó busz (volán) 8kor eljön.

Vidéken fontos az autó így megértem aki ragaszkodik hozzá még ha nem is nagy lovét kap fizetés gyanánt.

2018. szept. 10. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!