Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én érzem kevésnek ezt a...

Csak én érzem kevésnek ezt a fizetést?

Figyelt kérdés
Betanított munka faipari cégnél egy műszak 140 ezer nettó bér+benzinpénz de konkurens cégeknél még ennél is kevesebb ahogy hallottam errefelé.

2018. szept. 8. 21:47
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy műszakos munkarendben, betanított munkásként ez kb az átlag. Persze sok múlik azon, hogy melyik országrészen dolgozol. BP-en pl kevés.
2018. szept. 8. 21:55
 2/51 anonim ***** válasza:
94%
Betanított munkára teljesen reális, pláne ha a konkurencia se fizet többet.
2018. szept. 8. 22:00
 3/51 anonim ***** válasza:
100%
Csak te
2018. szept. 8. 22:06
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
Igazából kevés, de nem azért, mert más cégnél többet kapnál ugyanerre, hanem mert ebből alig-alig lehet megélni. Ez sajnos szinte az összes hasonló munkára igaz Magyarországon.
2018. szept. 8. 22:44
 5/51 A kérdező kommentje:
azt hallottam hogy pesten meg győrbe magasabbak a bérek máshol meg szar
2018. szept. 8. 23:16
 6/51 anonim ***** válasza:
37%
Ez még bőven sok is egy ilyen meloert
2018. szept. 9. 02:46
 7/51 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen reális országos átlagban.
2018. szept. 9. 05:32
 8/51 anonim ***** válasza:
100%
Győrben sem kapnál többet betanított munkáért egy műszakban. Hallani legendákat hogy itt mindenki nettó 300-at keres a soron is - nem igazak.
2018. szept. 9. 08:04
 9/51 anonim ***** válasza:
92%

Akkor sorolom:

1.- minimálbér szakképzettség nélküli munkáért NETTÓ 91 ezer ft - ennél te több, mint 50 %-al többet kapsz. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a szakképzettséget igénylő munkáért is a garantált bérminimum NETTÓ 120 ezer ft - tehát ennél is bőven többet keresel és a benzinpénzről se feledkezzünk el :-)

2.- EGY MŰSZAK!! Tudod, hogy vannak olyan gyári, betanított munkások, akik 3 műszakban keresnek kb. nettó 150 ezret? Szeretnél este fél 10-kor elindulni munkába, egész éjjel robotolni és reggel hullafáradtan hazaesni, s ha nincs szerencséd, akkor nappal sem tudsz normálisan aludni, mert zaj van, fúr-farag a szomszéd, mert nappal lehet stb.

3.- magad írtad, hogy a konkurrens cégnél még ennél is kevesebbet adnak.

4.- gondolom, a hétvégéid is szabadok, ami szintén nem mindenkinek adatik meg (pl. kereskedelemben sem kapnak nagyon többet, de "cserébe" még hétvégén is kulizhatnak :-( )

Azt viszont ennek ellenére el tudom képzelni, hogy kevésnek érzed, de nem azért, mert a körülményekhez képest az, hanem azért, mert a megélhetéshez és a boltban tényleg nem túl sok. Ha nem albérletben laksz, akkor egyedülállóként azért simán ki lehet jönni belőle.

2018. szept. 9. 08:48
 10/51 A kérdező kommentje:
140 ezerért 3 műszak az elég szomorú ezért tart itt ez az ország Ausztriába betanított munkás 350 ezret kap hasonló betanított munkákért...
2018. szept. 9. 10:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!