Csak én érzem kevésnek ezt a fizetést?
" A kérdező kommentje:
140 ezerért 3 műszak az elég szomorú ezért tart itt ez az ország Ausztriába betanított munkás 350 ezret kap hasonló betanított munkákért..."
Most akkor mi a kérdés? Ha kevésnek érzed és Ausztriában olyan jól lehet keresni - mert Te példálózol vele - akkor mi tart vissza, hogy átmenj oda dolgozni? (bár megmondom, őszintén, rühellem ezt javasolni, mert nyilván az ember elsősorban a saját hazájában szeretne megélni)
Én még 140kt se kapok, aztán alapból 2 műszakba járok, valamikor mégtöbbe, mint pl. most is, aztán random jönnek a 12 órázások, a műszakváltások(menj mondjuk estére, végezz 6kor, de azért várnak aznap 2kor)
És igen, addig lehet lenni a 140kból se, ameddig az embernek se kutyája-macskája, se kocsija és nem is cigizik.
Hát én Budapesten, irodában nettó 150 ezret kapok + 25 ezer Cafeteria. A cafeteria meg olyan dolog, hogy a jelen élethelyzetemben elhasználok róla 12 500 Ft-ot kajára, mert arra az a max, a többit nyögvenyelősen tudom felhasználni.
Egyébként, ha nem albérletben vagy, ebből a pénzből félre is lehet tenni. Igen, végig kell gondolni, kell spórolni, de én pl. be tudok ülni barátokkal helyekre és néha extra kiadásom is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!