Hogy van az egy munkahelyen hogy a meglevő embereket se tudják fizetni de új embereket vesznek fel?
Hogy van az egy munkahelyen hogy a meglevő emberek hónapoik óta nem kapnak teljes fizetést mert állítólag nincs pénze a munkáltatónak, és ebben a szituációban új embereket vesznek fel?
Azokat miből fizetik, ha a cég saját állítása és a gyakorlati helyzet szerint is még a meglevő embereit se tudja kifizetni?
Ezen a héten 3 új ember lett felvéve-mire és miből fogják ezeket kifizetni? Ehhez persze semmi közöm alapvetően, de ahhoz van közöm hogy a jogosan járó béremet /bérünket nem kapom /kapjuk meg mert állítólag nincs rá pénz.
"de az újakat is lehet hitegetni hónapokig, mert ők is ekkora verebek"
Sztem ott a pont! Ott!
Az tuti. Itt is vannak rajtam kívül 20an, nem ilyen diplomákkal ami nekem van hanem különbekkel-és ugyanitt vannak és uyganúgy nyelik a szart és ugyanúgy el nem mennének sehova a világért se.
Nem érdekes?
Hogy diplomás emberekkel simán meglehet olyanokat csinálni amit egy 8 elemis tróger alkeszszel se lehetne...
egy 8 elemis alkesz melósnak ha csak úgy levonnának a béréből 30-40.000-eket hát az kiverné a főnök fogait.
Itt meg mi történik? Semmi.
Sápítozás hápogás ezt nem teheti hogy meri iylen nincs nem teheti.... közben meg megteheti és meg is teszi!
Hát nem tudom. Azt hiszem mindig, van itt olyan szuperokos (mert itt csak szuperoksok vannak atomtudósok...) aki birtokában van a bölcsek kövének és megmondja a tutit.
Mert azzal hogy "há' méééé' tűritek el" na az ilyenekkel nem vagyok/vagyunk előrébb.
De azzal se aki azt szajkózza hogy "hát ilyen nem történhet meg.... mert olyan nincs hogy egy cég szarva mindenre nem fizeti ki a szerződéses alapbért se" aztán nem történhet meg? Dehogynem!!
Én megmondom a tutit.
Kell hozzá egy erős magas fa meg egy kötél ami simán bírja a súlyod...:)
Fogyatékos vagy vagy pénzt kapsz ezért hogy itt vergődsz évek óta?
Kell legyen bérpapírod, azon van a kézhezkapott fizud összege is. Ha utalva kapod, akkor van kivonatot, hogy mennyit kaptál. Ha kpban kapod elvileg kell kapnod kiadási pénztárbizonylatot.
Aztán keresel egy munkaügyis ügyvédet, megkérded mik a teendők és az esélyek, aztán, ha erősek a bizonyítékaid lehet perre vinni a dolgot, hogy fizessék ki az elmaradt bért.
Ha többen vagytok fogjátok össze.
Természetesen az első alkalom után intézkedtél és nem elmormoltál 2 baz'dmeget az orrod alatt. Ugye?
Ha nem, akkor miért koptatod a billentyűzetet? A főnöködnél próbáld játszani az agyad, ne itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!