Minden munkahelyen törvényszerűen megtörténik, hogy a régi embereket "lesajnálja" a főnök, mert ők már "öregek", már nem hoznak új lendületet a csoportba?
nem vagy egyedül ezzel a helyzettel...de nálunk minden mögött a politika van...ismerek a környezetemben több helyet is, ahol az mszp-s igazgatókat meg felsőbb vezetőket a kormányváltásnál egyből lecserélték fideszesekre, és a többi dolgozót is elkezdték szépen lassan "lecserélni" az igazgató ismerőseire, haverjaira, fideszes cimboráira. És most már meg sem kell indokolniuk, hogy kit miért rúgnak ki...szerintem épp ezért...
bár mindig is utáltam az egész politikát úgy ahogy van, de titkon azért reménykedtem egy kicsit, hogy hátha jobb lesz majd valami (nem konkrétan a fidesz miatt, hanem az "új" helyzet miatt) de egyenlőre csak annyit vettem észre, hogy kétszer annyit kell dolgozni sokkal kevesebb pénzért, és ráadásul mindennek csak emelkedett az ára mindenhol.
Ha tehetném legszívesebben elmennék valami bennszülött törzsbe..vagy az esőerdő mélyébe költöznék, de még ott sem lenne nyugta az embernek, mert azt is csak pusztítják napról napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!