Miért nem kell egyeseknek dolgozniuk?
Figyelt kérdés
biztos nektek is vannak olyan ismerősötök akik tanulnak és ez elég indok arra,hogy ne dolgozzanak,én már végeztem sulival,de akkor is dolgoztam mikor tanultam,és ba ssza a csőrömet,hogy vannak főleg lány ismerőseim akik egész nap csavarognak strandolnak ilyesmi pedig már 20-21 évesek és évek óta megy ez,ha jön a nyár úgy várják,mint a tinik folyton kiírják iwiwre hogy juujj jön a nyár nem is gondolkodnak azon,hogy dolgozzanak én ha nem mentem volna el nyáron dolgozni suli mellett akkor anyuék lehet ki is dobtak volna és ez idegesít,hogy másoknak meg semmit nem kell csinálni.2010. jún. 20. 19:49
52/52 anonim válasza:
16:16 vagyok
Belőled a keserűség beszél, nem jutott jobb sors, sajnos nem mindenkinek jár ki. Te olyan mártír típus vagy: "én megszenvedtem, én mindent tudok, ti engem ne oktassatok ki az életről!" Akkor meg minek írtad ki ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!