Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem kell egyeseknek...

Miért nem kell egyeseknek dolgozniuk?

Figyelt kérdés
biztos nektek is vannak olyan ismerősötök akik tanulnak és ez elég indok arra,hogy ne dolgozzanak,én már végeztem sulival,de akkor is dolgoztam mikor tanultam,és ba ssza a csőrömet,hogy vannak főleg lány ismerőseim akik egész nap csavarognak strandolnak ilyesmi pedig már 20-21 évesek és évek óta megy ez,ha jön a nyár úgy várják,mint a tinik folyton kiírják iwiwre hogy juujj jön a nyár nem is gondolkodnak azon,hogy dolgozzanak én ha nem mentem volna el nyáron dolgozni suli mellett akkor anyuék lehet ki is dobtak volna és ez idegesít,hogy másoknak meg semmit nem kell csinálni.
2010. jún. 20. 19:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Nem találnak munkát..
2010. jún. 21. 15:30
 22/52 anonim ***** válasza:
Miért dolgoznál Te mások helyett? Az, hogy anyádék úgymond rád kényszerítik évek óta a nyári munkát egy dolog. Mások erről nem tehetnek.
2010. jún. 21. 17:24
 23/52 anonim ***** válasza:
Ki helyett dolgozol?
2010. jún. 21. 17:35
 24/52 anonim ***** válasza:

Ne így állj hozzá a dolgokhoz. Ne nézz le másokat, nem tudhatod, hogy igaziból nekik milyen az életük kívülről.

Szinte én is lehetnék olyan, mint amilyet te írtál, pedig elég sokat küzdöttem az élettel.

én is mindig örülök a nyárnak, és benne a nyaralásnak.

Bár az iwiw-re én nem szoktam kiírni.Akkor én leírom, hogy nálam hogy volt.

23 éves vagyok a középiskola alatt kétszer dolgoztam a nyáron, de akkor is csak két hetet.

Egyetem alatt nem dolgoztam, hogy miért?

Nehéz volt a suli, mellette már nem tudtam volna?

Az egyik télen műtöttek, de mellette csináltam a sulit is, és így a kettő együtt elég húzós volt. Még a kórházba is vittem tanulnivalót. És meg keltett tanulnom jobbkezesként bal kézzel írni. Akkor már úgy éreztem szükségem van a nyári pihenésre.

Mikor dolgozni akartam a nyáron, anyáék azt mondták, hogy kell a segítség a kertbe. Nagy kertünk van.

Mi állítjuk elő a krumplit, borsót, babot, uborkát, stb. Mindent amit lehet. 80%-ba eszt esszük. Ezért pénzt nem kapok, csak nem kell a boltba megvenni ezeket.

Egyik évbe egy hónapig gyakorlaton voltam, amiért pénzt nem kaptam. Tehát nem dolgoztam.

Egyik évbe nyelvvizsgára készültem és napi 8 órába intenzíven tanultam.

meg önkénteskedtem is, ami azért jó, mert be lehet írni az önéletrajzba, és ez fontos.

Pénzileg meg kaptam mindig ösztöndíjat is, és kicsit tudtak anyáék is támogatni.

Így elég volt, igaz nem ettem fagyit, csokit. Nálunk se cigizik senki, és nem is alkoholizál.

És nem veszünk édességeket, meg üdítőket meg stb.

Így másra több jut.

Engem is sokszor irigyeltek osztálytársaim, hogy a mi családunk el tud menni Magyarországon sátorozni.

Miközban ők cigiztek, meg a szülei is. És napi 1 dobozzal is elszívtak. Hát abból a pénzből meg már kijön a nyaralás.

Vagy most én üljek mindig otthon, mert másnak nem telik rá.

2010. jún. 22. 12:36
 25/52 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló,istenem a sok agyatlanon meg csak röhögök osszák az észt,de értelmezni nem tudnak,úgy teszem fel a kérdést,hogy ti is megértsétek a nagy intelligenciátokkal! tudom nagyon jól,hogy nem én vagyok az egyetlen az országban akinek dolgoznia kell,nem ezzel van a gond,másnak is kell ez az élet része,de az már felháborít,hogy sok embernek nem sok mindent kell elérnie ahhoz,hogy vigye valamire,Pl: van egy srác a városunkban aki tanuláson kívül nem sok mindent tett le az asztalra végzett sulival,az a jutalma,hogy kapott egy éttermet az apjától,hogy vezesd te fiacskám,az autó ház ilyesmi már megvan 22-23 lehet a srác,de gondolom ezt önerőből érte el ugye?gondolom a válaszadók közül is vannak ilyenek,akik még anyuci apuci pénzével élősködnek,na az ilyenek ne osszák az észt,mert szart se tudtok az életről.
2010. jún. 22. 13:50
 26/52 anonim ***** válasza:

Ó, te szegény, aki olyan sokat tud az életről!

A példádban szereplő gazdag családnak talán repülőről szét kellett volna szórni a vagyonát? Nem a gyerekének adja, hanem a szegényeknek?Talán azért taníttatta, hogy el tudjon vezetni egy éttermet.

Nagy értékű házat építettem, akkor ezt most a hajléktalanokra hagyjam?

Mellesleg amíg a lányom tanult, nem kellett elmenni dolgoznia.Többek között azért is tanult, hogy ő is tudja a gyerekét taníttatni majd.Nyáron pedig nyaralt.A legtöbbet együtt utaztunk.Most szerinted, mert igyekvő emberek vagyunk, mi vagyunk a sz.rok? Hát nem úgy van.

Minden vágyunk az, hogy a következő nemzedéknek többet tudjunk továbbadni.Tudásban és anyagiakban egyaránt.

A boldogulás útjára mindenki ráléphet, nyitva van.

2010. jún. 22. 17:22
 27/52 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem, hogy mi közöd neked pl. a srác étterméhez. Te kerested meg rá a pénzt? Agyatlan liba. Sajnálom, hogy így árad belőled az irigység, nem sok barátod lehet...
2010. jún. 22. 17:30
 28/52 anonim ***** válasza:

Ez a szülőkön múlik, hogy mennyire szeretnek és milyen az életszemléletük.

Én is arra törekszem, hogy a gyerekemnek jobb legyen.

Ha elveszíti a munkáját vagy át kell képeznie magát legyen mindig pénze.

2010. jún. 22. 17:40
 29/52 A kérdező kommentje:
azt a még mindig vannak olyanok akik nem értették meg hajrá!:D na még egyszer jó hangosan leírom a sok tonnyónak,leszarom,hogy valaki gazdag vagy szegény,csak engem ne oktassanak ki olyan "emberek" az életről akiknek más csinálta meg a jövőjét,úgy baromi könnyű ám emberkék,de önerőből tuti nem menne,aki még mindig nem tudja értelmezni nyalja ki a saggem és keresse fel a kezelő orvost!pff
2010. jún. 22. 18:16
 30/52 anonim ***** válasza:
Honnan veszed a bátorságot, hogy ismeretlenül oszd az észt másoknak? Honnan tudod, hogy milyen helyzetben vannak? Honnan tudod, hogy mit értek el az életben? Arra vagy büszke, hogy a szüleid szartak rád, te meg el tudtál jutni odáig, hogy másokat irigyelj, mert normálisak a szülei. Gratulálok, ez aztán a teljesítmény!
2010. jún. 22. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!