Mihez kezdjek, ha az egyetem elvégzése után nem találok munkát?
A helyedben akkor almennék MSc-re olaj vagy gázmérnökire.
Na azok jók,kimész ember utána Dubaiba tudod te mennyit fogsz keresni?
Na kb. engem is megveszel majd kilóra komolyan.
Én már régen azt tanultam volna ha mindképpen földrajzos vagyok és go Dubai,ott annyit kereshetsz amennyit csak akarsz.
Most néztem meg simán mehetsz ezen szakokra simán.
És ezekkel jól is kereshetsz akkor miért nem ezekre jelentkezel,a te BSc-del mehetsz rájuk.
Jaj, lehet hiba volt visszanéznem ehhez a kérdéshez.
Miért kell a kérdező nyakának esni, ha nem akar programozó vagy hálózatmérnök lenni? :D Nem csak ez a két piacképes szakma van a világon. Ráadásul a kedvencem, hogy úgy okoskodtok meg ajánlgatjátok ezt, hogy egy iciri piricit sem értetek a témához (sőt, tippre a kérdező is jobban ért ehhez).
Abban viszont igaza van a válaszolóknak, hogy ha nem megy ezzel a végzettséggel a munkakeresés, akkor át kell képezni magadat (vagy költözni oda, ahol keresnek ilyen embert). Nem muszáj programozónak menni meg SSC-be malájok nyűgjeit kezelni telefonon, de valamit változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!