Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek, ha az egyetem...

Mihez kezdjek, ha az egyetem elvégzése után nem találok munkát?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 10:06
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
77%
Elso kerdes...mit tanulsz?
2018. jún. 13. 10:36
 2/44 anonim ***** válasza:
77%
Erre én is kíváncsi vagyok
2018. jún. 13. 11:49
 3/44 anonim ***** válasza:
50%
Húha ebből jó kis bölcsészezős szájkarate lesz. Még visszajövök :D
2018. jún. 13. 12:23
 4/44 A kérdező kommentje:
ME Műszaki Földtudományi Karán tanulok (műszaki földtudományi szak).
2018. jún. 13. 12:52
 5/44 anonim ***** válasza:
57%

Remélem megérem a napot, amikor az összes ehhez hasonló haszontalan szakot beszüntetik vagy fizetőssé teszik, hogy ne az elvégzése után jöjjön rá sok ember, hogy semmi értelme nem volt.

Tanulj nyelvet és menj el egy SSCbe vagy tanulj ki egy kétkezi szakmát, a diplomád meg tagadd le.

2018. jún. 13. 13:16
 6/44 anonim ***** válasza:
49%

Osztom utolsó véleményét.

Nem értem mi viszi rá az embert,hogy ilyen semmilyen szakokat elvégezzen,aminek láthatóan semmi haszna.

Tényleg érdekel,milyen inditattásból végzitek el?

Vagy ha rájöttök nem jó,miért nem mentem olyan szakra amit meg is fizetnek rendesen?

Tanultál volna nyelvet mondjuk angol mellett(meert ez alap) valami ritkábbat és elmész SSC-be mondjuk IT L1 supportra és utána kitanulsz valami értelmeset az IT-ban.

Szerintem ezt csináld.

2018. jún. 13. 13:27
 7/44 anonim ***** válasza:
70%
Nekem piackeptelen papirom volt, mellette tudtam angolul németül, kezdtem levél 1-en majd mentem level 2 -re majd onnan váltottam egy network engineer állásra ez már jól fizet
2018. jún. 13. 13:58
 8/44 anonim ***** válasza:
54%

Na ez az 7-es jól tetted,CISCO egyik legkomolyabb Java meg SAP mellett.

Szerintem mellette CCNA,CCNP,CCNE,security ezekre menj rá,főleg securityra,ott kb. megkérdezik mennyi tudunk magának fizetni.

2018. jún. 13. 13:59
 9/44 anonim ***** válasza:
45%

Hát Mekibe, mint a sok, haszontalan, felesleges diplomával rendelkező ember.

Ez van, ELŐBB kell meggondolni, mit akarsz tanulni, arra van-e kereslet, és utána jelentkezni valami értelmes szakra.

KEllemetlen, mikor állmvizsga után szembesülsz vele, hogy

- a fizetés lószar pl. védőnő 140 ezer max.

- nincs a diplomádra kereslet

2018. jún. 13. 14:02
 10/44 anonim ***** válasza:
17%
8 ás, köszönöm, ccnam van jövőre a ccnp a terv és igen utána securityre szeretnék menni
2018. jún. 13. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!