Mihez kezdjek, ha az egyetem elvégzése után nem találok munkát?
Nem tudom, kinek címezzem már, de mindegy is....már bocs, de ez nem csak úgy van, hogy én megtanulok programozni meg 3 nyelven beszélni, ha annyira érdekelne meg lenne hozzá affinitásom, akkor informatikusnak tanultam volna az egyetemen is, de mivel nincs, így nem is erőltetem. Volt pár tárgyam, ahol programozni kellett, elvégre csak egy mérnöki szakra járok, de messze azokban teljesítettem a legrosszabbul, sehogy sem áll rá az agyam.
Mondhatnám azt is, hogy menj el focistának vagy autóversenyzőnek, mert azok még többet keresnek, mint te a programozással valaha fogsz, de ha egyszerűen nincs hozzá tehetséged, nem megy, hiába gyakorolsz és erőlteted, akkor vágyhatsz arra a pályára bárhogy, nem lesz abból semmi végső soron...
"Bàrmit ami szüksèges bàrmit,ha kell a csalàdjàt is elhagyja,èn is ezt a nèzőpontot vallom teljesen."
Családját is elhagyja? Hát te nem vagy normális az biztos.
"már bocs, de ez nem csak úgy van, hogy én megtanulok programozni meg 3 nyelven beszélni, ha annyira érdekelne meg lenne hozzá affinitásom, akkor informatikusnak tanultam volna az egyetemen is, de mivel nincs, így nem is erőltetem."
Hát nézd, ha nem értesz semmi használható dologhoz, akkor ne csodálkozz, hogy nem találsz munkát.
Gondolom vállalkozást sem tudsz/akarsz alapítani, mert pénzed sincs, szóval marad a gyár meg az árufeltöltői állások, vagy jobb esetben kimehetsz Ausztriába mosogatni.
Kell még nyelveket beszélő ember, közgazdász, mérnök, orvos, kutató, tanár, mindenféle szakmunkás (burkoló, ács, kőműves, szerelő stb.), buszvezető, villaosvezető stb.
Na most te ezek közül melyikhez értesz?
Mert ha valamelyikhez igen, akkor legyél az, ha nem, akkor pedig gondolkodj el, hogy miért nem.
Elnézést mérnök alatt én a valódi mérnök szakokat (gépész, építő, villamos stb.) értettem, nem az ilyen földtudományos hülyeségeket.
Egy ilyen földtudomànyos szaktól, pláne Miskolcon, nem tudom mit vártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!