Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miert panaszkodik mindenki?

Miert panaszkodik mindenki?

Figyelt kérdés

Budapesten legalabbis,rengeteken keresnek millio feletti fizetest,hiszen ha ez nem igy lenne nem latnek a buszrol, bmw x7es terepjarokkal szaguldozo, szoke noket peldaul.

Egyik ismim egyetemista es most vett maganak 3 millio ft erteku motort.

Kerdeztem tole mibol?'dadogott,de nem mondta meg.

Tehat lehet hogy, munkaber nem sok, de hogy mindenki keres a munkaberen felul penzt ami akar milliok az is biztos, csak nem tudom honnan,mibol.

Senki nem osztja meg.

2018. ápr. 28. 14:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Utolso: nem mond mar ezt legyszives.

Ma voltam kint a majalison, ci...ok bmwvel mercivel, nekik meg diplomajuk sincs.

De hogyan szedik ra ossze a penzt?

A masik szuleim egyik ismerose szidja a rendszert, de azert 4 lakast vett eddig.4 lakasa van, kocsija stb.

Kerdezte tole apam, hogy hogyan csinalja, persze hogy nem arulta el.

Magyarok nem aruljak el, ez az onzoseg sajnos.

Sok milliomos van akinek 8 altalanosa van vagy az sincs.

Nem a diploma teszi az embert.

Es nem a szakma. Hanem valami mas.

2018. ápr. 30. 19:51
 22/24 anonim ***** válasza:
mondtam már az illuminátus gyíkemberektől...:D
2018. ápr. 30. 19:53
 23/24 A kérdező kommentje:
Utolso: te nagyon unatkozol.
2018. ápr. 30. 19:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Szakmával is lehet jól keresni ha keresett szakma. Apám egy teherautó söfőr Magyarországon (egyéni vállalkozásban) se diploma se semmi és szerintem egy milliót megkeres egy hónapban. Amúgy meg nincsen semmiféle titok. Vagy gazdag szülei vannak vagy olyan pénzt költ amit nem keresett meg és pár év múlva visz a bank mindent vagy megkeresi munkával (illetve nők esetében még akár kurv.álkodhat vagy lehúzhat egy faszit). Nincs varázslat.
2018. ápr. 30. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!