Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miert panaszkodik mindenki?

Miert panaszkodik mindenki?

Figyelt kérdés

Budapesten legalabbis,rengeteken keresnek millio feletti fizetest,hiszen ha ez nem igy lenne nem latnek a buszrol, bmw x7es terepjarokkal szaguldozo, szoke noket peldaul.

Egyik ismim egyetemista es most vett maganak 3 millio ft erteku motort.

Kerdeztem tole mibol?'dadogott,de nem mondta meg.

Tehat lehet hogy, munkaber nem sok, de hogy mindenki keres a munkaberen felul penzt ami akar milliok az is biztos, csak nem tudom honnan,mibol.

Senki nem osztja meg.

2018. ápr. 28. 14:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
*hitelből
2018. ápr. 29. 01:26
 12/24 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos.

Csak menj be egy Starbucks-ba ahol 1500 egy kávé... Tele van huszonévesekkel. Stb...

Én 300 ezret keresek, a férjem 200 körül, ezzel a havi 500 ezerrel mi baromi keveset keresünk. Nagyon sok baráti, ismerős párnál egy ember keres ennyit. Pedig nekünk is telik sok mindenr.

2018. ápr. 29. 10:40
 13/24 anonim ***** válasza:
Magyarország jobban teljesít az átlag fizu sem 300 bruttó hanem minimum 1,5 Milla, legalábbis a gyakarin, de nem baj előbb utóbb legyőzzük a hazug Illuminatus gyikembereket
2018. ápr. 29. 20:23
 14/24 anonim ***** válasza:
9%

Nyugtathatod magadat azzal, hogy hitelből van a BMW-je, de annak van egy törlesztője is ám. Gondolod havi 80-ból törleszt BMW-t?

A saját sikertelenséged miatt kár bemagyarázni, hogy itt mindenki csóró, közel sem.

2018. ápr. 29. 22:33
 15/24 A kérdező kommentje:

En sem latom ugy hogy sok csoro lenne Pesten.

Ez olyan hogy menjunk ki tuntetnk,mert nem tudom holnap megvenni a 45 ezer forintos ingemet,nem tudunk elmenni nyaron a hawaii szigetekre nyaralni es stb.

Ismeroseim koreben sokan mennek nyaralni luxus nyaralasokra de hogy mibol?

2018. ápr. 29. 22:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Mi számít luxus nyaralásnak neked? Mi is szoktunk menni minden évben legalább egyszer egy komolyabb helyre nyaralni és még mellette pár kisebb repülős út, pedig nincs milliós fizetésünk. Ez egyéni preferencia kérdése, hogy ki mire költ. Mi pl utazásra költjük el a legtöbb fennmaradó pénzünket, más autót vesz, megint más lakásra költ, vagy befekteti valamibe. Ha minden egyszerre megvan, pl nívós ingatlan, komoly autó és rendszeres luxus nyaralások, akkor már valóban milliós jövedelemről beszélünk valószínűleg, de ez azért még Budapest elit kerületeiben is csak a legfelsőbb rétegeknek adatik meg.
2018. ápr. 29. 23:26
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
igen igazatok van mindenki nemishogy milliomos hanem milliárdos Pesten, azért megy x6 ossal mert a ferrari szervízben van
2018. ápr. 30. 08:30
 18/24 anonim ***** válasza:
#14 én nem azt mondtam, hogy mindenki aki bmw-vel jár az mind hitelből van, de ha azt gondolod, hogy az összes felsőkategóriás kocsi tulajdonosa, aki a magyar utakon mászkál meg is engedhetné ezt magának, akkor iszonyatosan naív vagy.
2018. ápr. 30. 09:16
 19/24 anonim ***** válasza:
Szokásos troll kérdés, hetente felteszi, nem tud aludni, ne foglalkozzunk vele, nyugtassuk meg, hogy igen mindenki milliomos, hiszen egy teli starbuck egy 2 millás városban ez egyértelmű bizonyíték
2018. ápr. 30. 09:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Megfelelő képzettséggel és jó nyelvtudással lehet jól keresni probléma nélkül. Aki atbugdácsolt az egyetemen majd még 5 évig várt mire sikerült összekaparni a diplomamentő nyelvvizsgát az ne várjan havi 500ra hanem álljon meg a pult mögé a mekiben. Sokan semmiből akarnak valamit. Külföldön sokan jól keresnek tény és való, de senki ne higgye, hogy nem kell érte keményen dolgozni. Sőt, még sokkal nagyobb a verseny mint itt. Amrikában 60 órás munkahét teljesen átlagos és szabadság is kevesebb van mint itt.
2018. ápr. 30. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!