Mindenki panaszkodik, hogy nem tudja eladni a ruhákat, én keresek de nem találok vagy csak horror áron. Hogy is van ez?
Ha szégyen ha nem, (sztem nem) csomót turiban vettem. Korán nekiállam keresgélni, így rengetek új (cimkés) cuccot szereztem be jó áron. (az a szerencsém, h én táppénzen vagyok így van erre időm)
Netes oldalról nem szeretek vásárolni, mert nem adja vissza a kép a tényleges állapotát.
Én akkorákat újakat vettem online. Akcióban tök olcsó, én úgy tapasztaltam, hogy a 200-300 forintosok azok valaha volt turkálósok, amiket azóta már ki tudja hány gyereken mentek még át. Ami meg szemmel láthatóan szép állapotban van, esetleg kicsit érdekesebb, az meg már majdnem annyi, hogy mindegy, ha épp akcióban veszek vadonat újakat és akkor ki lehet cserélni, meg egyben megveszem, nem úgy kell összevadászgatni a netről, meg hirdetésekből.
A másik kedvenceim még a nextezős eladók, akik egy-egy érdekesebb nextet kitúrnak, és mindegy milyen állapotban van, annyiért adják, hogy szinte az angol nextről is megvehetném katalógus áron. Ja, lehet, hogy már az a kollekció nem kapható, mert 3-4 éve lehetett kapni, de legalább nem is használta 3-4 éven át senki. Az anyukák meg ölik egymást értük a vaterán, nem tudom nekik nem tűnik fel, hogy egy lehasznált régi ruháért fizetnek egy vagyont és ennyiért már kintről vehetett volna abból a márkából újat?
2 vok. Nekem a börze nem jött be. Na ott tuti turis cuccok vannak es minden nő meg akart győzni, h nekem kellenek a cuccai.
Pl. Azt sem tudtam az előző hozzászólásig, h a next darabok ennyire mennek. Olyanom is van pár.
Bár én nem pesti vagyok, az nálunk is divat h. nyugdíjasok bálabontásra odamennek es valami furamód a babaruhában dúrnak "az unokának"... (aztán ők vannak a bababörzén ahol 2szer annyiert adják)
Szerencsem volt ezek szerint, de nekem tényleg nagyon cukik akadtak horogra.
Pepcoban nekem a szabása nem jött be hiába olcso ha sehogy nem áll a gyerekemen.
Én tényleg olcson eladnám,megkimélt állapotúak de egy ujszerü overáll 1000Ft-ért se kell senkinek.Turiban nem tudok rendes fiuruhát kifogni sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!