Mindenki panaszkodik, hogy nem tudja eladni a ruhákat, én keresek de nem találok vagy csak horror áron. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Kisfiú babaruhákat keresek pest megyében 56-62-68-as méretben, de sehol sem találok. Ti hol veszitek?
2017. júl. 13. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mert kisfiu ruhákbol kevesebb van ,mint szép lányruhákbol.

Én is ha árulok kislányruhát árulok ,de én potom pénzért,

Viszont sajnos turikba bálabontás napján tényleg reggel kereskedők ott vanak és nyitás előtt bemehetnek ilyett is látam nem 1x vagy pont nyitásra menek és mindent zsákba raknak azt utána kiválogatják.

Javaslom pepco,tesco kiárusitásait,de ugyan ez vonatkozik,c&a is olyankor olcson lehet aranyos fiu ruhákat venni.

2017. júl. 14. 05:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Tagnaptol a hádában is lehet olcson kapni ruhákat mert 50% akcio van.
2017. júl. 15. 06:41
 13/13 anonim ***** válasza:

3-4-es vagyok, igaz én vidéken lakok, de megyeszékhelyen, szóval van itt is háda meg több turi, de tényleg semmi értelme nincs bemenni sajnos. Most épp megint apróhirdetésben néztem egy-két dolgot, azon nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, mikor darabját 500 forintért adja a h&m-es babaruhának, amin "csak kis szálhiba van" "de könnyen meg lehet varrni". És akkor olyat ad így el, ami újonnan csomagban 1000 forint per darab áron jön ki HA nem akciós DE valamelyik szín mindig akciós és akkor meg 600-700 forint darabja. Aztán gondolom ő is csodálkozik, hogy miért nem tolonganak a jelentkezők. Eleve pár darab ruháért biztos nem fogom felemelni a seggem, hogy személyesen átvegyem valahol, kánikulában, esőben, télen fagyban, de utaljak előre valami idegennek, aki aztán valahogy feladja... A h&m meg követhetően adja fel futárra igaz 900 forint, de szintén rendszeresen van igyen szállítás akció is...

A nagy csomagokkal meg nekem az a bajom, hogy általában olyat látok, hogy van benne tényleg 2-3 olyan darab, ami jó lenne, meg szép is, de mikor végig van fotózva és akkor látom, hogy vegyem meg az egész csomag bolyhosat, meg kitúrt és még azután használtat is, és szintén nem olyan rohadt olcsó. Szerintem akkora szerencse kell ahhoz, hogy normálisat fogjon ki az ember, mert sokan még a szart is eladják hibátlan, meg újszerű felkiáltással... aztán az embernek elmegy az egésztől a kedve, én már csak néha és alig-alig nézelődök, pedig lehet, hogy tudnék nagyon jókat kifogni, de a kereskedők, meg az ügyeskedők elrontották az egészet és miattuk szívnak azok is, akik tényleg jókat akarnának eladni.

2017. júl. 17. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!